jmx62 Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Chyba nie było jeszcze. Klasyczny vintage, nawet cena wintydżowa na spodzie pudełka. Niewiele części ale i oryginał był dosyć prostym modelem. Trochę nadlewek. No i tragiczne kalkomanie, raczej nie do wykorzystania. Przy okazji prośba do kolegów może komuś zalegają w magazynku oryginalne kalki. Oczywiście zależy mi na bialej "27" Kożeduba. Chętnie przygarnę. A, i sorki za słabiutkie zdjęcia robione LGikiem7. Na razie nie inwestuję w sprzęt foto, wolę kupić kolejne modele tyle tego teraz się wysypało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu O, takiego miałem pomalowanego zwykłą białą olejną 53 minuty temu, jmx62 napisał: tragiczne kalkomanie, raczej nie do wykorzystania. Wystaw na słońce (np. przy szybie), a możesz być świadkiem przedświątecznego cudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu To znam ale tych przesunięć to żadne Slońce nie naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu 280zł, późna edycja. A kalki na Ła-7 robi chyba AML. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Dzięki barszczo ale nie o to mi chodziło. Ja potrzebuję oryginalny arkusik kalkomani z KP żeby go włożyć do pudełka, zamknąć je i odłożyć na wieki dla potomności. Jak bym chciał skleić Ławkę z wyprasek KP to mogę przecież kupić przepak ze $mera, są kalki do Kożeduba, nawet artbox jest ten sam. Ale to już nie to co oryginalny KP=vintage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi