jmx62 Napisano 18 godzin temu Share Napisano 18 godzin temu Chyba nie było jeszcze. Klasyczny vintage, nawet cena wintydżowa na spodzie pudełka. Niewiele części ale i oryginał był dosyć prostym modelem. Trochę nadlewek. No i tragiczne kalkomanie, raczej nie do wykorzystania. Przy okazji prośba do kolegów może komuś zalegają w magazynku oryginalne kalki. Oczywiście zależy mi na bialej "27" Kożeduba. Chętnie przygarnę. A, i sorki za słabiutkie zdjęcia robione LGikiem7. Na razie nie inwestuję w sprzęt foto, wolę kupić kolejne modele tyle tego teraz się wysypało. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu O, takiego miałem pomalowanego zwykłą białą olejną 53 minuty temu, jmx62 napisał: tragiczne kalkomanie, raczej nie do wykorzystania. Wystaw na słońce (np. przy szybie), a możesz być świadkiem przedświątecznego cudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 17 godzin temu Autor Share Napisano 17 godzin temu To znam ale tych przesunięć to żadne Slońce nie naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu 280zł, późna edycja. A kalki na Ła-7 robi chyba AML. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 13 godzin temu Autor Share Napisano 13 godzin temu Dzięki barszczo ale nie o to mi chodziło. Ja potrzebuję oryginalny arkusik kalkomani z KP żeby go włożyć do pudełka, zamknąć je i odłożyć na wieki dla potomności. Jak bym chciał skleić Ławkę z wyprasek KP to mogę przecież kupić przepak ze $mera, są kalki do Kożeduba, nawet artbox jest ten sam. Ale to już nie to co oryginalny KP=vintage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 5 godzin temu, jmx62 napisał: Ja potrzebuję oryginalny arkusik kalkomani z KP Pisz do gościa. Ma 2 zestawy kalkomanii bez przesunięcia kolorów https://allegro.pl/oferta/la-7-kp-1-72-zaczety-17027600796 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu 5 godzin temu, jmx62 napisał: ...Ja potrzebuję oryginalny arkusik kalkomani z KP ... Ja bym musiał luknąć na moje, tak ich nie wykorzystam do mojego , jak dam radę to się odezwę jutro wieczorkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi