robertmodelarz Napisano Czwartek o 13:57 Share Napisano Czwartek o 13:57 Nie kulawy ten Tygrys wyszedł. Czołgów tego typu na forum jest wiele, ale ten jest unikatowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano Czwartek o 14:29 Share Napisano Czwartek o 14:29 Naprawdę dobrze Ci wychodzi. Podoba mi się modulacja kadluba. Ciekawy jestem co zz niego wycisniesz.Fajny składak z ciekawą historią. Model takoma podchodzi mi osobiście bardziej niż Rfm. Tylko te ich gąsienice... Po jednej stronie mam ich dosyć. Chociaż od Pantery były jeszcze gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Czwartek o 15:07 Autor Share Napisano Czwartek o 15:07 37 minut temu, hlystek napisał: Naprawdę dobrze Ci wychodzi. Podoba mi się modulacja kadluba. Ciekawy jestem co zz niego wycisniesz.Fajny składak z ciekawą historią. Model takoma podchodzi mi osobiście bardziej niż Rfm. Tylko te ich gąsienice... Po jednej stronie mam ich dosyć. Chociaż od Pantery były jeszcze gorsze Dlatego ja się poddałem z tymi gąskami od nich - te zęby mnie rozwaliły tak, że moje własne prawie wypadły od zgrzytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano Czwartek o 15:23 Share Napisano Czwartek o 15:23 Ustrzeliłem model za 80zł, szkoda mi było wydać 2 razy tyle na gąski. Te z Tigera idzie jeszcze złożyc, w osobnych ogniwkacj najpierw wklejałem zęby potem składałęm. Kilka zbierałem z podłogi. Pantera miała po dwa wlewy na każdy ząb:D Ale jakoś sie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemix Napisano Czwartek o 19:08 Share Napisano Czwartek o 19:08 Witam, Też buduję obecnie ten model Tiger F 01. Poniżej link z opisem budowy, na którym się wzorowałem może coś się jeszcze przyda. https://www.track-link.com/forums/site_blogs/60806/flat Fajnie wyszło malowanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi