zbiegu Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Witam, wykorzystując za duzo wolnego czasu dzisiaj i po stoczonej prawie 5 godzinnej walce z "fotobukietem" wkońcu jest relacja z pokazów lotniczych w Farnborough zdjęć jest dużo (714 dokładnie) dlatego wstawiałem miniaturki, w razie potrzeby jakby ktoś chciał moge na maila przesłać konkretne zdjęcia w pełnym rozmiarze. Życze wytrwałości przy oglądaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 zbiegu, fajne, fajne... tylko dlaczego takim ciurkiem??? Przecież spokojnie możesz wstawić 4-5 zdjęć w rzędach... no i do Samolotów 1:1! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 ciurkiem bo fotobukiet tylko tak ustawia, przynajmniej ja nie wiem jak ustawić tam inaczej, a co do przeniesienia do samolotów to jeśli admin ma możliwośc to prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Uf....... Poukładałem zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Grzegorz, ubiegłeś mnie. Ja mam to właśnie na "tapecie", ale widzę, że już nie trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 I po pewnych problemach dalsza część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 w związku z tym że długość posta jest ograniczona a zdjęć jest jeszcze troche umieszczam post pod postem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 i już tylko kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Wybaczcie, że tak nieśmało zapytam, ale czy dałoby radę umieścić całą paczkę wszystkich zdjęć na jakimś rapidshare czy zrobić z tego torrent? Po ściągnięciu wszystkiego na dysk łatwiej będzie się oglądało (można zapodać pokaz i sobie tylko siedzieć, patrzeć i zjadać pop-corn...). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Kermit, o to możesz poprosić autora zdjęć zbiegu, świetna robota... i z postami, i ze zdjęciami. Z tego co widzę, to wiele punktów programu, jak i maszyn było również na ILA 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Kermit, o to możesz poprosić autora zdjęćA więc proszę... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Kiedy są te pokazy w Farnborough? I ile kasują za wstęp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Targi są co roku w połowie lipca, od poniedziałku do piątku są targi i zwykłych śmiertelników nie wpuszczają, można tylko przez ogrodzenie samoloty pooglądać, w sobote i niedziele są juz normalne pokazy dla "szaraków", a kasują standardowo jak za pokazy lotnicze w okolicach 30 funtów (26 dokładnie) i w tym masz zapewniony przejazd ze stacji rail-a na lotnisko. Co do wstawienia paczki ze zdjęciami na serwer to wszystkie zdjęcia jakie mam zajmują prawie 1,7Gb, także nie wiem czy ktoś będzie zainteresowany ściągnięciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Co dwa lata, przemiennie z Le Bourget na kontynencie. Chyba ze sie cos zmienilo ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 3 Listopada 2008 Autor Share Napisano 3 Listopada 2008 Co dwa lata, przemiennie z Le Bourget na kontynencie. Chyba ze sie cos zmienilo ? Pozdr. Pawel Masz racje mój błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Co do wstawienia paczki ze zdjęciami na serwer to wszystkie zdjęcia jakie mam zajmują prawie 1,7Gb, także nie wiem czy ktoś będzie zainteresowany ściągnięciem?Ja jak najbardziej jestem zainteresowany. Nawet, jakby to miało być 10GB. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 no to na próbe jest juz pierwsza paczka zdjęć narazie tylko 100 mb zdjęcia są na Megaupload link do zdjęc: http://www.megaupload.com/?d=ZZD3Q83D dajcie znać czy działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Dziala - wlasnie doje. Dzieki. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 U mnie działa, właśnie zasysam. Dzięki i czekam na resztę. ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 i druga paczka już jest (282 mb tym razem) http://www.megaupload.com/?d=JDWN5CF4 80 zdjęć trzecia będzie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 nooo meega fotki - po prostu CZAAAD zwłaszcza te latadełka z początkiu XX wieku - niesamowite kiedyś lata temu byłem bodajże na pierwszym czy drugim AirShow w Radomiu, mam niesamowite wspomnienia, może czas sie przejechać do Farnborough? jeszcze raz powiem - super fotki pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 i trzecia paka http://www.megaupload.com/?d=CHFX8KU3 Tym razem 288 mb i sto zdjęć kolejna jutro rano. Miłego ssania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 8 Listopada 2008 Autor Share Napisano 8 Listopada 2008 obiecana czwarta paczka http://www.megaupload.com/?d=8E4KQD7S edit: i piąta http://www.megaupload.com/?d=IQZ6R4MO szósta http://www.megaupload.com/?d=YZ0JHT7U jeszcze dwie i będzie po sprawie czy ktos to ściąga, czy sobie dla zabicia czasu to wrzucam? i przedostatnia: http://www.megaupload.com/?d=PHYBJZFR i ostatnia http://www.megaupload.com/?d=DJQ03X76 i to tyle z mojej strony, miłego ogladania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Ja ściągam na bieżąco, tylko nie wiedziałem o ostatnich paczkach; przez to, że zrobiłeś edita, nie dostałem powiadomienia, że coś tu nowego się dzieje - cóż, tak działa forum. Właśnie zasysam ostatnie paczki. Dzięki za wstawkę (i za pw). ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Robiłeś może jakieś zbliżenia tej makiety AGM-154 JSOW, która leżała przed F/A-18F? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi