pierre_dolin Napisano Sobota o 16:18 Share Napisano Sobota o 16:18 OK, dzięki. Zatem nieaktualne. No chyba, że kolega Tazman79 ma tych zestawów wiecej..... Czy też więcy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano Sobota o 16:32 Share Napisano Sobota o 16:32 W małym 1/72 GWH nie ma , szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano Sobota o 17:08 Share Napisano Sobota o 17:08 48 minut temu, pierre_dolin napisał: OK, dzięki. Zatem nieaktualne. No chyba, że kolega Tazman79 ma tych zestawów wiecej..... Czy też więcy. Mam jeszcze jeden ale też wiem że ma być wznowiony i unowoczesniony ten zestaw przez firmę AWC-MODELS, nie wiadomo tylko kiedy on powstanie, autor narazie zbiera dokumentacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano Sobota o 17:12 Share Napisano Sobota o 17:12 Godzinę temu, jacek napisał: Kolega Jacek jak najbardziej reflektuje i temat dogadany tylko po za anteną. Cierpliwie czekam na przesyłkę. A wnętrze kabiny jak zamierzasz zrobić? Bo polecił bym kalki 3d quinta-studio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek Napisano Sobota o 18:47 Autor Share Napisano Sobota o 18:47 Godzinę temu, Tazman79 napisał: A wnętrze kabiny jak zamierzasz zrobić? Bo polecił bym kalki 3d quinta-studio Myślałem o tym dzisiaj i wyszło mi że jak uda się poprawnie i efektownie zrobić to zestawowe wnętrze to je zostawię a jak coś skaszanie to kupię zestaw. Nazwy nie pamietam ale większość zakupów robię w sklepie Mojehobby.pl, tam zawsze jest mnóstwo dodatków. Być może myślimy o tym samym. Moja opcja poniżej na zdjęciu. A propos, jaki nr. koloru do kabiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano Sobota o 19:53 Share Napisano Sobota o 19:53 Godzinę temu, jacek napisał: Myślałem o tym dzisiaj i wyszło mi że jak uda się poprawnie i efektownie zrobić to zestawowe wnętrze to je zostawię a jak coś skaszanie to kupię zestaw. Nazwy nie pamietam ale większość zakupów robię w sklepie Mojehobby.pl, tam zawsze jest mnóstwo dodatków. Być może myślimy o tym samym. Moja opcja poniżej na zdjęciu. A propos, jaki nr. koloru do kabiny? To jest akurat Kelik, technologia taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pierre_dolin Napisano wczoraj o 10:07 Share Napisano wczoraj o 10:07 Tazman79, PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu W dniu 11.01.2025 o 19:47, jacek napisał: Myślałem o tym dzisiaj i wyszło mi że jak uda się poprawnie i efektownie zrobić to zestawowe wnętrze to je zostawię a jak coś skaszanie to kupię zestaw. Nazwy nie pamietam ale większość zakupów robię w sklepie Mojehobby.pl, tam zawsze jest mnóstwo dodatków. Być może myślimy o tym samym. Moja opcja poniżej na zdjęciu. A propos, jaki nr. koloru do kabiny? Co do koloru to ja maluje farbami Mr.paint i oni mają gotowy kolor Co do Twoich farb to musiał byś dobrać bo nie mogę znaleźć odpowiednika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi