adam juszczak Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Jest to model przedstawiający pojazd z 20 Dywizji Pancernej,z batalionu rozpoznawczego,w walkach na terenie Rosji.Model w skali 1/72,firmy ICM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Fajny modelik, bo to taka mała skala. Zastanawiam się czy dobre dałeś malowanie, ale że się za dobrze nie znam to nie będę oceniał. Koła troche za czyse wg mnie, ale to rzecz gustu. Zrobiłeś wash-a? Z czego jest roślinność, sam chciałbym na następnej podstawce zrobić roślinność, ale nie wiem z czego i nie chcę kupować. Ogólnie efekt bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balu Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Fajnie sklejony i fajnie zrobione obicia, podoba mi się podstawka , jedyne co mnie osobiście nie pasuje, to zbyt ciemne i jednolite malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Fajny szkrab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Ładny modelik, fajnie pomalowany, obity, okurzony i obładowany. Podstawka też nie zła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 mym skromnym zdaniem jest za mało piachu na oponach reszta jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 5 Listopada 2008 Autor Share Napisano 5 Listopada 2008 Malowanie jest dwubarwne.Rzeczywiście tego nie widać ale jest to Dunkelgelb i Panzergrey.W oryginale lepiej to widać.Ten typ malowania jest widoczny na kilku oryginalnych zdjęciach,są też zdjęcia tego konkretnego pojazdu,bodajże 20 Batalion Rozpoznawczy,20 Dywizji Pancernej z lipca 1940 w Rosji. Roślinność zrobiona jest zkawałków drutu miedzianego(świetny SBS w Armoramie),oraz listowia firmy Faller , pomalowane aero.Dzięki za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bushi Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Kiedys zrobiłem "toto" z Airfixa. Był w zestawie razem z kublem. Jednak model ICM wypada dużo lepiej. Jak dla mnie dałeś zbyt dużo gąbczastej zieleni na tym cudzie. Jednak sam model prezentuje się całkiem przyzwoicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Airfix to %%$@#%%$# itd. itd. bardzo fajny, chociaż może zbyt dużo "BUSHów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek ! Napisano 5 Listopada 2008 Share Napisano 5 Listopada 2008 Pytanko - jaka jest sklejalność tego ICeeMowskiego cacuszka ? Czy szpachlówka była konieczna ? A tak w ogóle, to mnie się podoba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Fajny szkrabik. Bardzo ładnie prezentuje się armatka tego maleństwa, to zestawowa czy osobno kupna? Hmmm na fotka wydaje się, że km nie ma dziurki ale pewnie tak się tylko wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 6 Listopada 2008 Autor Share Napisano 6 Listopada 2008 Sklejalność całkiem niezła,szpachlówka płynna firmy Gunze ale tylko w kilku miejscach. Co do lufy to wymieniłem na Abera,bo oryginał do niczego się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 zestaw z Airfixa nadaje się na wrak albo do rozgrywek strategicznych. Modelik spoko maleńki ale fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Z czego te krzaki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 Z czego te krzaki??? Niestety wtedy jeszcze nie znałem innych produktów ,dlatego użyłem miedzianego drutu i gąbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Niestety wtedy jeszcze nie znałem innych produktów ,dlatego użyłem miedzianego drutu i gąbki. Dobrze wyglądają te krzaczory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 no fajnie wyszły, a jaka gąbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2010 a jaka gąbka Chyba firmy Faller ale nie jestem pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati97 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi