Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Fajny modelik, bo to taka mała skala. Zastanawiam się czy dobre dałeś malowanie, ale że się za dobrze nie znam to nie będę oceniał. Koła troche za czyse wg mnie, ale to rzecz gustu. Zrobiłeś wash-a? Z czego jest roślinność, sam chciałbym na następnej podstawce zrobić roślinność, ale nie wiem z czego i nie chcę kupować. Ogólnie efekt bardzo dobry.

Napisano

Fajnie sklejony i fajnie zrobione obicia, podoba mi się podstawka , jedyne co mnie osobiście nie pasuje, to zbyt ciemne i jednolite malowanie

Napisano

Malowanie jest dwubarwne.Rzeczywiście tego nie widać ale jest to Dunkelgelb i Panzergrey.W oryginale lepiej to widać.Ten typ malowania jest widoczny na kilku oryginalnych zdjęciach,są też zdjęcia tego konkretnego pojazdu,bodajże 20 Batalion Rozpoznawczy,20 Dywizji Pancernej z lipca 1940 w Rosji. Roślinność zrobiona jest zkawałków drutu miedzianego(świetny SBS w Armoramie),oraz listowia firmy Faller , pomalowane aero.Dzięki za uwagi

Napisano

Kiedys zrobiłem "toto" z Airfixa. Był w zestawie razem z kublem. Jednak model ICM wypada dużo lepiej. Jak dla mnie dałeś zbyt dużo gąbczastej zieleni na tym cudzie. Jednak sam model prezentuje się całkiem przyzwoicie.

Pozdrawiam

Napisano

Airfix to %%$@#%%$# itd. itd. bardzo fajny, chociaż może zbyt dużo "BUSHów"

Napisano

Pytanko - jaka jest sklejalność tego ICeeMowskiego cacuszka ? Czy szpachlówka była konieczna ?

A tak w ogóle, to mnie się podoba !

Napisano

Fajny szkrabik.

Bardzo ładnie prezentuje się armatka tego maleństwa, to zestawowa czy osobno kupna? Hmmm na fotka wydaje się, że km nie ma dziurki ale pewnie tak się tylko wydaje

Napisano

Sklejalność całkiem niezła,szpachlówka płynna firmy Gunze ale tylko w kilku miejscach. Co do lufy to wymieniłem na Abera,bo oryginał do niczego się nie nadaje

Napisano

zestaw z Airfixa nadaje się na wrak albo do rozgrywek strategicznych.

Modelik spoko maleńki ale fajny

• 1 year later...
  • 6 months later...