Aleks Kornafel Napisano 14 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2009 Dzisiaj się wezmę za delikatne obrysowywanie konturów plamopasów ołówkiem. Powinno to wyjść dobrze (nie jest to jakiś trudny zabieg). Jak dobrze pójdzie to za kilka dni będzie już w kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 Ok, kamuflaż zrobiony. Teraz obicia, sido, wash... Może nawet biedronka! Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 24 Lipca 2009 Autor Share Napisano 24 Lipca 2009 Co tu dużo mówić... Zaniedbałem trochę sprawę modelarstwa! Trochę porobiłem przy Shermanku i efekt jest taki. Oczywiście jeszcze gąski i końcowe dopieszczanie ale wstępnie rysuje się to tak jak widać na poniższych zdjęciach. Na prawdę trochę to zaniedbałem ale teraz już wracam (może nie we wielkim stylu tj. Panzerwaffe w 1:35 z Dragona ale zawsze to coś). Na płycie silnika będzie więcej gratów i będą one obwiązane sznurem, z przodu też będą ale w mniejszej ilości, ponieważ tam jest tylko ta deska. Wszystkie sugestie mile widziane! Dobra koniec tych lamentów - teraz zdjęcia! ::EDIT:: Prawie o tym zapomniałem! Otóż kalkomanie są o wiele za duże i psują efekt. Powinny być trochę mniejsze ale już nie chciałem kombinować. Z modelarskimi pozdrowieniami Aleks K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 25 Lipca 2009 Autor Share Napisano 25 Lipca 2009 Ludzie odezwijcie się! Czyżby było tak dobrze, że nie potraficie wyrazić tego słowami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jezier Napisano 25 Lipca 2009 Share Napisano 25 Lipca 2009 Ludzie odezwijcie się! Czyżby było tak dobrze, że nie potraficie wyrazić tego słowami? Razz Mówisz i masz Moim zdaniem wszystko jest gites tylko na niektórych obrazkach wdać że źle rozprowadziłeś farbę (smugi) . A tak poza tym model naprawdę ładnie się prezentuje. Jeszcze diorameczka z rozbitym Geranckim Tankiem i bedzie = Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 26 Lipca 2009 Autor Share Napisano 26 Lipca 2009 Smugi?! Możesz mi powiedzieć dokładnie w którym miejscu? Może to ten śnieg sprawia takie wrażenie... ::EDIT:: Miło, że w końcu ktoś się odezwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi