grzegorz75 Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Andrzejku , a może byś naprawdę pomyślał o świniach i koniach do tego modelu ? Ja swoje zrobiłem dla żartu , więc chętnie Ci oddam , by był z nich jakiś pożytek , dokupisz sobie jeszcze drugi zestaw , i będziesz już miał troche zwierzaków na pakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Września 2006 Autor Share Napisano 1 Września 2006 Niezły pomysł ze świnkami Szkoda, że dach jest już przyklejony, bo możnaby kupić kilka zestawów inwentarza i rozmieścić go na naczepie. Jakiej wielkosci są świnki jakby wielkością pasowały to chętnie odkupię je od Ciebie i dam na tyle naczepy, że niby akurat jest załadunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 1 Września 2006 Share Napisano 1 Września 2006 Jędruś - przecie powiedziałem "chetnie oddam" , będą napewno pasować mimo że to skala 1/35 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 1 Września 2006 Autor Share Napisano 1 Września 2006 Jędruś - przecie powiedziałem "chetnie oddam" , będą napewno pasować mimo że to skala 1/35 . Wobec tego wielkie dzięki Grzesiu, masz u mnie wielkie albo i dwa Skala nie gra roli, przecie świnki mogą być niezbyt wyrośnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Września 2006 Autor Share Napisano 3 Września 2006 W kńcu uporałem się z malowaniem dachu, zamontowałem podwozie, drzwi, roletę (ruchoma) i trochę światełek. Reszte fotek zrobiłem bez lampy błyskowej ponieważ światło z niej odbija się od naczepy i wyglada to jakby na niej były plamy. Po zakończeniu budowy modelu postaram się zrobić fotki w plenerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R+ Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 Fajniutkie to cudeńko najbardziej mi się podoba 1 fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 No i jest wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 Jędrus , brakuje jakiejs dechy do załadunku , no i kupiłeś ludziki - do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 Ulala niezła naczepa, a nawet bardzo ładna ;0, dobrze położona 2 wastwa ;), pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Września 2006 Autor Share Napisano 3 Września 2006 Ulala niezła naczepa, a nawet bardzo ładna ;0, dobrze położona 2 wastwa ;), pozdrawiam. Dzięki za opinie Hehe, na dach poszło aż 3 warstwy bazy i 4 lakieru. Po wyschnieciu przetarłem papierem wodnym 2000 i zrobiłem polerkę pastą do polerowania BOOL MAXX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 3 Września 2006 Share Napisano 3 Września 2006 NO ładnie naczczepka z tym Keniem prezentuje się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Piękna robota Andrzeju. Zestawik prezentuje się superancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 ŁAŁ!!!!! Pierwsza fotka bez lampy wymiata masakrycznie Ależ mi się ten zestaw podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Ja sie nie wyznaje na truckach, ale Twoje naprawde oko cieszą pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Września 2006 Autor Share Napisano 4 Września 2006 Dzięki cieszę się, że Wam podobają się moje modele Na przedniej ścianie przybyło trochę dodatków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 witam a z ta flagą to sie nie da nic zrobić?? Bo bez gwiazdek jest jakies białe punkty może?? Tak sobie marudze tylko Modelik pikny pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Września 2006 Autor Share Napisano 4 Września 2006 witama z ta flagą to sie nie da nic zrobić?? Bo bez gwiazdek jest jakies białe punkty może?? Tak sobie marudze tylko Modelik pikny pozdr No co Ty, gwiazdki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Oj sorry moje mea culpa nie przyzałem sie a bez okularów byłem :: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Mechanizm podnoszenia i opuszczania koła jest rewelacyjny. A tabliczki znamionowe i flaga USA nie daje niepoznać że to jest zestaw Amerykański bez dwóch zdań. Piękna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Września 2006 Autor Share Napisano 5 Września 2006 (edytowane) Budowa naczepy dobiega końca, zostało przykleić kilka elementów. Dzisiaj dostałem od Grzesia 75 paczuszkę z inwentarzem (dziękuje ). Wystraszone prosiaczki widokiem naczepy niezdające sobie sprawy z niebezpieczeństwa rozjechanim ich pochowały się za kołami. Prosiaczkom udało się, ale maciora powędrowała do transporu: Edytowane 6 Września 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Fajnie te zwierzaczki wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 przydała by się makieta jakas trawa i troche płota-slady zwierzat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 No pomysł grzesia był trafiony, ładnie wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz75 Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Bardzo mi miło , a ujęcie maciory wchodzącej do przyczepy - rewelacja, widać jak mocno ją to wszystko obchodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi