grzegorz75 Napisano 1 Września 2006 Napisano 1 Września 2006 Andrzejku , a może byś naprawdę pomyślał o świniach i koniach do tego modelu ? Ja swoje zrobiłem dla żartu , więc chętnie Ci oddam , by był z nich jakiś pożytek , dokupisz sobie jeszcze drugi zestaw , i będziesz już miał troche zwierzaków na pakę Cytuj
tornado Napisano 1 Września 2006 Autor Napisano 1 Września 2006 Niezły pomysł ze świnkami Szkoda, że dach jest już przyklejony, bo możnaby kupić kilka zestawów inwentarza i rozmieścić go na naczepie. Jakiej wielkosci są świnki jakby wielkością pasowały to chętnie odkupię je od Ciebie i dam na tyle naczepy, że niby akurat jest załadunek Cytuj
grzegorz75 Napisano 1 Września 2006 Napisano 1 Września 2006 Jędruś - przecie powiedziałem "chetnie oddam" , będą napewno pasować mimo że to skala 1/35 . Cytuj
tornado Napisano 1 Września 2006 Autor Napisano 1 Września 2006 Jędruś - przecie powiedziałem "chetnie oddam" , będą napewno pasować mimo że to skala 1/35 . Wobec tego wielkie dzięki Grzesiu, masz u mnie wielkie albo i dwa Skala nie gra roli, przecie świnki mogą być niezbyt wyrośnięte Cytuj
tornado Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 W kńcu uporałem się z malowaniem dachu, zamontowałem podwozie, drzwi, roletę (ruchoma) i trochę światełek. Reszte fotek zrobiłem bez lampy błyskowej ponieważ światło z niej odbija się od naczepy i wyglada to jakby na niej były plamy. Po zakończeniu budowy modelu postaram się zrobić fotki w plenerze. Cytuj
R+ Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Fajniutkie to cudeńko najbardziej mi się podoba 1 fotka Cytuj
grzegorz75 Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Jędrus , brakuje jakiejs dechy do załadunku , no i kupiłeś ludziki - do roboty Cytuj
fliper_nx Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Ulala niezła naczepa, a nawet bardzo ładna ;0, dobrze położona 2 wastwa ;), pozdrawiam. Cytuj
tornado Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 Ulala niezła naczepa, a nawet bardzo ładna ;0, dobrze położona 2 wastwa ;), pozdrawiam. Dzięki za opinie Hehe, na dach poszło aż 3 warstwy bazy i 4 lakieru. Po wyschnieciu przetarłem papierem wodnym 2000 i zrobiłem polerkę pastą do polerowania BOOL MAXX. Cytuj
szesnastak Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 NO ładnie naczczepka z tym Keniem prezentuje się świetnie Cytuj
MiloszKr Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Piękna robota Andrzeju. Zestawik prezentuje się superancko. Cytuj
elefantes Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 ŁAŁ!!!!! Pierwsza fotka bez lampy wymiata masakrycznie Ależ mi się ten zestaw podoba Cytuj
Godfryd Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Ja sie nie wyznaje na truckach, ale Twoje naprawde oko cieszą pozdr Cytuj
tornado Napisano 4 Września 2006 Autor Napisano 4 Września 2006 Dzięki cieszę się, że Wam podobają się moje modele Na przedniej ścianie przybyło trochę dodatków: Cytuj
Godfryd Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 witam a z ta flagą to sie nie da nic zrobić?? Bo bez gwiazdek jest jakies białe punkty może?? Tak sobie marudze tylko Modelik pikny pozdr Cytuj
tornado Napisano 4 Września 2006 Autor Napisano 4 Września 2006 witama z ta flagą to sie nie da nic zrobić?? Bo bez gwiazdek jest jakies białe punkty może?? Tak sobie marudze tylko Modelik pikny pozdr No co Ty, gwiazdki są Cytuj
Godfryd Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Oj sorry moje mea culpa nie przyzałem sie a bez okularów byłem :: pozdr Cytuj
MiloszKr Napisano 4 Września 2006 Napisano 4 Września 2006 Mechanizm podnoszenia i opuszczania koła jest rewelacyjny. A tabliczki znamionowe i flaga USA nie daje niepoznać że to jest zestaw Amerykański bez dwóch zdań. Piękna robota. Cytuj
tornado Napisano 5 Września 2006 Autor Napisano 5 Września 2006 (edytowane) Budowa naczepy dobiega końca, zostało przykleić kilka elementów. Dzisiaj dostałem od Grzesia 75 paczuszkę z inwentarzem (dziękuje ). Wystraszone prosiaczki widokiem naczepy niezdające sobie sprawy z niebezpieczeństwa rozjechanim ich pochowały się za kołami. Prosiaczkom udało się, ale maciora powędrowała do transporu: Edytowane 6 Września 2006 przez Gość Cytuj
jakub476 Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 przydała by się makieta jakas trawa i troche płota-slady zwierzat Cytuj
fliper_nx Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 No pomysł grzesia był trafiony, ładnie wygląda ;) Cytuj
grzegorz75 Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Bardzo mi miło , a ujęcie maciory wchodzącej do przyczepy - rewelacja, widać jak mocno ją to wszystko obchodzi.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi