Thalgonis Napisano 11 Lutego Share Napisano 11 Lutego Cześć, fajne są te trójeczki, takie coś pośredniego między karaluchami I i II a krowami a'la tygrys i pantera 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 12 Lutego Autor Share Napisano 12 Lutego Uzupełnienie galerii w wersji 2.0 czyli bez „włoszczyzny” 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 12 Lutego Share Napisano 12 Lutego I dużo lepiej bez tych badyli. Fajnie ci on wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Zdecydowanie opcja bez zieleniny przemawia do mnie bardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harkonen Napisano 16 Lutego Share Napisano 16 Lutego Model pierwsza klasa. Czy Mógłbyś zdradzić jaką techniką zrobiłeś rdzę na tłumiku i rurach wydechowych? Jest po prostu genialna... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Lutego Autor Share Napisano 17 Lutego Dziękuję Do wszelkich wydechòw używam zestawu farb do rdzy (4 odcienie) z firmy Lifecolor. Te farby mają bardzo gruby pigment, dlatego nakładane metodą “gąbkową” dają taki efekt… Ponoć podobny efekt można uzyskać zestawem od Modellers World, ale tego jeszcze nie sprawdzałem, bo mam tego life’a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Marca Autor Share Napisano 16 Marca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lestat Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca gratki, cieszę się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca 33 minuty temu, Thalgonis napisał: Wyróżnienie w Bytomiu, no brawo Ty Maciek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Marca Autor Share Napisano 16 Marca Dziękuję chłopaki Z tą eFeLką to była całkiem śmieszna sytuacja - nadaje się na „rozgawor” dla młodszych stażem kolegów modelarzy Otóż miałem jej... wcale nie brać! Stawiałem bardziej na trójkę Ausf.J, która była już spakowana. Ale po zlustrowaniu wzrokiem pudełka wyraźnie byŁo widać, że jest miejsce jeszcze na jednego czołga. Miejsca było akurat dla drugiej trójki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca 56 minut temu, Thalgonis napisał: Choć to nie krasnal ale wstydu nie ma, gratulacje Macieju . Do następnego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Marca Autor Share Napisano 16 Marca 14 minut temu, bulik58 napisał: Choć to nie krasnal ale wstydu nie ma, gratulacje Macieju . Do następnego spotkania Dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi