Artur Wałachowski Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Jak w tytule ,skala 120 mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 a czemu on sobie wybija obojczyk kolba jakoś wysoko bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 kolba jakoś wysoko Bo chyba wklejona "do gory nogami". Poza tym super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Bo chyba wklejona "do gory nogami". Poza tym super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 a czemu on sobie wybija obojczyk no niestety producent tak to sobie wymyślił,nawet wgłębienie pod kolbę w tym miejscu było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Rewelacja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 model od strony technicznej pomalowany bardzo dobrze 1.nie podoba mi się odcień skory ale to rzecz gustu 2.mogłeś nawiercić lufę 3.brak faktury drewna na kolbie i okładzinie (jeśli tego nie widać na fotkach to trzeba było zrobić bardziej wyrazistą) 4.mogłeś skorygować bledną postawę tego wojaka na zdjęciu 4 obok frotki na prawej ręce jest jakieś paskudne zgrubienie (wina fotki czy defekt figurki ???) p.s. widząc Twój poziom malowania spokojnie mogłeś zrobić punkty od 2 do 4 p.s.2 strasznie wkurzające jest to niebieskie tło w Twoich pracach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 p.s. widząc Twój poziom malowania spokojnie mogłeś zrobić punkty od 2 do 4 Zdaję sobie z tego sprawę,ale to na zamówienie figurka i miała być tak jak na opakowaniu Verlindena zrobiona,bez poprawek ,które na pewno uwzględniłbym gdyby to było na moją półkę p.s.2 strasznie wkurzające jest to niebieskie tło w Twoich pracach :P mnie te tło nie wkurza,podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Skoro to na zamówienie to kumam ... klient nasz pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 dla mnie bomba bardzo fajne malowanie, znaczy cieniowanie itd pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Ludzie nie róbcie mi tego jestem zboczony na temat wojny w Wietnamie ale gdzie mi tam do takich prac ehh co do ułożenia kolby to nie wiem czy ten granatnik ma duży odrzut jakby to był Kałach to by obojczyk by nie wytrzymał - minus dla producenta a dla Ciebie same PLUSY pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Zwracam honor. Teraz jeszcze bardziej mi sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 co do ułożenia kolby to nie wiem czy ten granatnik ma duży odrzut jakby to był Kałach to by obojczyk by nie wytrzymał - minus dla producenta a dla Ciebie same PLUSY pozdrawiam odrzutu może nie ma ale po to jest stopka na kolbie żeby amortyzowała a nie wisiała w powietrzu, jakoś producent dziwnie to zrobił aha ziemia w Wietnamie mogłaby by być bardziej czerwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Witam! Świetna figurka! odrzutu może nie ma Trochę kopa daje (podobnie jak w broni gładkolufowej) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 eh ten drybrush,aa tez tak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi