Agnieszka Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Model bardzo ciekawej i oryginalnej konstrukcji prezentuje bardzo wysoki poziom wykonania i zawiera bardzo przejrzystą instrukcję. Wiadomo, że nie ma odpowiednio wiarygodnych źródeł co do szczegółów konstrukcji oraz kolorystyki tego typu jednostek więc w moim przypadku jest to kompilacja różnych materiałów, m.in. programu dokumentalnego "Discovery" o rekonstrukcji triremy. Oprócz drobnych szczelin w niektórych miejscach nie napotkałam na znaczne problemy przy klejeniu, a sama praca przy tym modelu wzbogaciła mój warsztat modelarski i dała wiele satysfakcji. Zapraszam do oglądania, wkrótce pojawią się dodatkowe zdjęcia z załogą viewtopic.php?t=9084 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Ta czwarta fotka, ta od przodu...no miodek po prostu Gratuluje pięknego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Miazga! Po prostu! Nic więcej nie jestem w stanie napisać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
łsobota Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Podobnie jak koledzy jestem zachwycony. Piękny model! Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 śliczny model !! bardzo, bardzo czysty i widać, że dokładnie zrobiony ! pozdrawiam i mam nadzieję, że załapiesz morskiego bakcyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Super te naciągi i linki. Zazdroszczę! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 piękne wykonanie pięknego modelu, gratulacje Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 29 Listopada 2008 Share Napisano 29 Listopada 2008 super,czysto i starannie pomalowany i ile wioslow!! LoL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agnieszka Napisano 27 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2008 Obiecane zdjęcia z uzupełnionymi figurkami. Na kilkadziesiat pomalowanych, wybrałam te, które najlepiej wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 figurki fajne ale teraz z nimi pokład jakiś pusty mi się wydaje tak jakby brakowało jakiś gadżetów, które by pasowały do figurek (skrzynie, paki?) Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurayahip Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 ... stojaki na uzbrojenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Model super!Świetne wykonanie!Zazdroszczę takiej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Super ,fantastyczne wykonanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Jesteś niesamowitą kobietą, a ja jestem pełen podziwu dla ogółu Twojego modelarstwa jak i poszczególnych detali modeli. Tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Z figurkami wygląda bardzo dobrze. Ogólnie model daje bardzo fajne wrażenie gdy się patrzy na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi