Kalor Napisano 30 Marca Share Napisano 30 Marca Model prosty i dość ładnie wykonany, linie podziału cienkie, przesunięć form właściwie brak, aż trudno mi uwierzyć że to ma już 13 lat. Dlatego nie mogłem się powstrzymać przed natychmiastowym pocięciem go. Pójdzie z minimalnymi przeróbkami bo nie bardzo nawet jest co i w malowaniu ONZ. Podwozie jest takie sobie, w sam raz pod błocko: MG3 odlany lepiej niż w modelach wydanych w tamtym roku: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca To 2rózbe typy..wczesny na dole ,późny dziurkowany na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 31 Marca Autor Share Napisano 31 Marca 1 godzinę temu, piotrkur napisał: To 2rózbe typy..wczesny na dole ,późny dziurkowany na górze Prawa i lewa strona tej samej części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Jako miłośnik włoskiej motoryzacji zasiadam do oglądania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca Nareszcie coś dla ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Marca Share Napisano 31 Marca 8 godzin temu, Kalor napisał: Prawa i lewa strona tej samej części To składa się x 2częsci??po co.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 31 Marca Autor Share Napisano 31 Marca 18 minut temu, piotrkur napisał: To składa się x 2częsci??po co.. Zrobiłem zdjęcie dwóch stron, wkleiłem do jednego obrazka dla uproszczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi