Kapitan_Kurt Napisano 25 Kwietnia Share Napisano 25 Kwietnia I kolejny model ukończony. Ostatni na zamówienie. Przyjemny w budowie, również konwersja. Minusem jedynie jest ruchome podwozie, które samoistnie opada pod ciężarem reszty konstrukcji. Teraz na jakiś czas, żegnam się z czołgami, bo nie ukrywam chwilowego zmęczenia. Czas na lotnictwo, gdzie mam parę rozgrzebanych projektów od paru lat. A potem…? Cóż, chodzi mi po głowie kolejny petek. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Bardzo fajnie zapiaszczony, robi wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Fajny tak z ciekawości co to za zestaw do przeróbki na PL? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 26 Kwietnia Autor Share Napisano 26 Kwietnia Godzinę temu, Adamo722 napisał: Fajny tak z ciekawości co to za zestaw do przeróbki na PL? ACE Project Studio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Miód na moje oczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Szykuje się kolejny dyplom i medal na BABARYBA 2025. Fajnie jest tak łączyć w życiu przyjemne z pożytecznym. Brawa wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 26 Kwietnia Autor Share Napisano 26 Kwietnia 14 minut temu, robertmodelarz napisał: Szykuje się kolejny dyplom i medal na BABARYBA 2025. Fajnie jest tak łączyć w życiu przyjemne z pożytecznym. Brawa wielkie. Nie będzie mnie na Babarybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia 2 godziny temu, Kapitan_Kurt napisał: Nie będzie mnie na Babarybie Świąt modelarskim poniesie czasową niepowetowaną stratę. Na szczęście jest INPOST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia (edytowane) Bród miód, strzela w zębach i to czuć Edytowane 26 Kwietnia przez TAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi