Kapitan_Kurt Posted April 25 Share Posted April 25 I kolejny model ukończony. Ostatni na zamówienie. Przyjemny w budowie, również konwersja. Minusem jedynie jest ruchome podwozie, które samoistnie opada pod ciężarem reszty konstrukcji. Teraz na jakiś czas, żegnam się z czołgami, bo nie ukrywam chwilowego zmęczenia. Czas na lotnictwo, gdzie mam parę rozgrzebanych projektów od paru lat. A potem…? Cóż, chodzi mi po głowie kolejny petek. 23 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evildead Posted April 26 Share Posted April 26 Bardzo fajnie zapiaszczony, robi wrażenie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted April 26 Share Posted April 26 Fajny tak z ciekawości co to za zestaw do przeróbki na PL? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan_Kurt Posted April 26 Author Share Posted April 26 Godzinę temu, Adamo722 napisał: Fajny tak z ciekawości co to za zestaw do przeróbki na PL? ACE Project Studio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnajperTBG Posted April 26 Share Posted April 26 Miód na moje oczy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted April 26 Share Posted April 26 Szykuje się kolejny dyplom i medal na BABARYBA 2025. Fajnie jest tak łączyć w życiu przyjemne z pożytecznym. Brawa wielkie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan_Kurt Posted April 26 Author Share Posted April 26 14 minut temu, robertmodelarz napisał: Szykuje się kolejny dyplom i medal na BABARYBA 2025. Fajnie jest tak łączyć w życiu przyjemne z pożytecznym. Brawa wielkie. Nie będzie mnie na Babarybie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertmodelarz Posted April 26 Share Posted April 26 2 godziny temu, Kapitan_Kurt napisał: Nie będzie mnie na Babarybie Świąt modelarskim poniesie czasową niepowetowaną stratę. Na szczęście jest INPOST. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted April 26 Share Posted April 26 (edited) Bród miód, strzela w zębach i to czuć Edited April 26 by TAW 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartosz Ciesielski Posted May 3 Share Posted May 3 bardzo fajny i ubrudzony z dużym wyczuciem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pete Posted November 5 Share Posted November 5 On 4/26/2025 at 4:12 AM, Kapitan_Kurt said: I kolejny model ukończony. Ostatni na zamówienie. Przyjemny w budowie, również konwersja. Minusem jedynie jest ruchome podwozie, które samoistnie opada pod ciężarem reszty konstrukcji. Teraz na jakiś czas, żegnam się z czołgami, bo nie ukrywam chwilowego zmęczenia. Czas na lotnictwo, gdzie mam parę rozgrzebanych projektów od paru lat. A potem…? Cóż, chodzi mi po głowie kolejny petek. Great work love it ! Mate 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts