pmroczko Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Dzień dobry! Zapraszam do galerii modelu, który chciałem zbudować od 20 lat i w końcu dzięki technologii druku 3D i firmie z Wietnamu Hobby Link udało się to zrobić. Pojazdy takie jak ten - zmodyfikowane spychacze typu Caterpillar D7E z lemieszem firmy Rome - były używane w Wietnamie przez US Army do niszczenia lasów jako kryjówek dla partyzantów Wietkongu i armii DRW. Masowe niszczenie lasów spowodowało oczywiście szkody ekologiczne i jest uznawane za zbrodnię przeciwko ludzkości. Warsztat jest dostępny tutaj: A oto zdjęcia gotowego modelu: Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia! Paweł 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Fantastycznie wykonany model. Jestem zachwycony osiągniętym efektem końcowym. Dla mnie 11/10. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja Bardzo dziękuję za komentarz i za miłe słowa - cieszę się, że moja praca się podoba! Pozdrawiam! Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Jeśli można coś dodać - usyf olejem wyciągarkę i linę, będzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 2 Maja Share Napisano 2 Maja Bardzo nietypowy, bardzo ciekawy model. Dobra robota ze składaniem i fajne surowe wykończenie, które daje mu odpowiedniego wojennego klimatu. Po kolorze ziemii od razu widać gdzie jeździł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja wygląda świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja Dziękuję bardzo za Wasze komentarze i za miłe słowa! Cieszę się, że się podoba! I jeszcze pierwszy raz, z tego co mi wiadomo, fotę tygodnia osiągnąłem - wielkie dzięki dla admina! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja KILL-dozer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 11 Maja Autor Share Napisano 11 Maja He, he... Dzięki za komentarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi