pmroczko Napisano 1 Maja 2025 Napisano 1 Maja 2025 Dzień dobry! Zapraszam do galerii modelu, który chciałem zbudować od 20 lat i w końcu dzięki technologii druku 3D i firmie z Wietnamu Hobby Link udało się to zrobić. Pojazdy takie jak ten - zmodyfikowane spychacze typu Caterpillar D7E z lemieszem firmy Rome - były używane w Wietnamie przez US Army do niszczenia lasów jako kryjówek dla partyzantów Wietkongu i armii DRW. Masowe niszczenie lasów spowodowało oczywiście szkody ekologiczne i jest uznawane za zbrodnię przeciwko ludzkości. Warsztat jest dostępny tutaj: A oto zdjęcia gotowego modelu: Dziękuję za uwagę, pozdrawiam i życzę miłego dnia! Paweł 22 Cytuj
grzesioc Napisano 1 Maja 2025 Napisano 1 Maja 2025 Fantastycznie wykonany model. Jestem zachwycony osiągniętym efektem końcowym. Dla mnie 11/10. 1 Cytuj
pmroczko Napisano 1 Maja 2025 Autor Napisano 1 Maja 2025 Bardzo dziękuję za komentarz i za miłe słowa - cieszę się, że moja praca się podoba! Pozdrawiam! Paweł 1 Cytuj
Lipstein Napisano 2 Maja 2025 Napisano 2 Maja 2025 Jeśli można coś dodać - usyf olejem wyciągarkę i linę, będzie git! Cytuj
TAW Napisano 2 Maja 2025 Napisano 2 Maja 2025 Bardzo nietypowy, bardzo ciekawy model. Dobra robota ze składaniem i fajne surowe wykończenie, które daje mu odpowiedniego wojennego klimatu. Po kolorze ziemii od razu widać gdzie jeździł Cytuj
pmroczko Napisano 3 Maja 2025 Autor Napisano 3 Maja 2025 Dziękuję bardzo za Wasze komentarze i za miłe słowa! Cieszę się, że się podoba! I jeszcze pierwszy raz, z tego co mi wiadomo, fotę tygodnia osiągnąłem - wielkie dzięki dla admina! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi