mig Napisano Czwartek o 14:20 Share Napisano Czwartek o 14:20 (edytowane) Caproni Ca.313 R.P.B.1 - Italeri. Model przedstawia maszynę z testów w ośrodku Nucleo Addestramento SIluranti, Gorizia. Wzorowałem się na tym zdjęciu Poprawiłem trochę wygląd kokpitu dodając dźwignie sterowania silnikami, pasy do foteli pilotów - Eduard. Wymieniłem lufy karabinów na żywiczne z Quickboosta. Wymieniłem rurkę do wyważania wieżyczki strzeleckiej na cieńszą. Model malowany AK, Italeri, Hatakami, Humbrolami. Pędzlem. Jest kilka niedociągnięć. Brakuje numer bocznego ale nic nie znalazłem w zapasie kalki a nie mam takich umiejętności, żeby namalować. Nie które kolory mogą być nie trafione. Ciężko interpretować kolory z czarno-białego zdjęcia. Edytowane Czwartek o 14:29 przez mig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano Czwartek o 14:27 Share Napisano Czwartek o 14:27 (edytowane) No i ładnie. Edytowane Czwartek o 14:29 przez Aleksander z Zalasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano Czwartek o 19:55 Share Napisano Czwartek o 19:55 Strasznie wintydżowy model i wintydżowe fotki... Popraw trochę tło i doświetl zdjęcia to model dużo zyska... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Czwartek o 20:04 Share Napisano Czwartek o 20:04 Niezła szklarnia, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi