FAHR Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Witam W paru miejscach pisałem, że popełniam Twardego, więc żeby nie było, że mijam się z prawdą, wrzucam na początek 2 fotki, zrobione tak na szybko (dzisiaj zjechałem do kraju). Od jutra ruszam z kończeniem budowy, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będę mógł przystąpić do malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Jakie oznaczenia będą? 10 BKP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Uuu, fajnie aż mi się przypominają przeprawy z moim. Bazowy model jest jakiego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 No i mamy kolejnego TWARDEGO na forum. Gorąco kibicuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 18 Listopada 2008 Autor Share Napisano 18 Listopada 2008 Jakie oznaczenia będą? 10 BKP? Cool Tak, dokładnie wóz spod tego linka: http://www.defencetalk.com/pictures/data/4199/pt91pologne037bk.jpg Baza to oczywiście Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Czyli polskie barwy, suuuuper Piszesz, że Tamiya. Dużo roboty jest ze "spolszczeniem" tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Bazowy model jest jakiego producenta? Jedynego słusznego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 I drogiego, ZA drogiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Bazowy model jest jakiego producenta? Jedynego słusznego... Dla mnie to była Zwezda (a raczej exDragon)... ... a i tak wyszło dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwabu87 Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Dla mnie to była Zwezda dla mnie też a i tak wyszło dobrze... a jak wyjdzie - zobaczymy w weekend malowanko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jezier Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 modelik pięknie wychodzi (Tym bardziej że polki pojazd przedstawia ) I jeszcze pozwolę się wtrynić z pytaniem ( mam nadzieję że nie będzie przeszkadzać) Czy ma ktoś jakieś zdjęcia gąsienic od tego potworka (dobrze by było gdyby to były zdjęcia żeberek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Hej! Fajnie, że kolejny twardziel na forum. Pisałeś kiedyś, że potrzebujesz tego oznaczenia z 10 BKPanc. Tej "wiewiórki" Udało Ci się znaleźć? Bo mi udało się zdobyć kilka dni temu kalki echelon do Leo i mam niepotrzebne te oznaczenia. Jeśli potrzebujesz nadal, to pisz na pw. pozdrowienia! Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 19 Listopada 2008 Autor Share Napisano 19 Listopada 2008 Radek Filipek>>> nie było odzewu na moje ogłoszenie więc dla jednego husarza zakupiłem u jadarów cały zestaw kalek za 45 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 20 Listopada 2008 Autor Share Napisano 20 Listopada 2008 Kolejne fotki, tuż przed skończeniem klejenia, zostały już tylko same pierdółki, które mam u siebie w mieszkaniu w złomie. Sorry za jakość zdjęć, ale nie jestem chwilowo u siebie w mieszkaniu i trochę to wszystko tak na dziko. Postaram się wrzucić lepsze zdjęcia na koniec klejenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 22 Listopada 2008 Autor Share Napisano 22 Listopada 2008 Zgodnie z obietnicą, lepsze zdjęcia na koniec etapu klejenia( reszta będzie dodana już po malowaniu). W takim stanie model trafi pod aero. ps. napiszcie mi jakiej mam szukać tej plasteliny do maskowania, bo wczoraj byłem w praktikerze i nie wiedzieli w ogóle o czym mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 pewnie chodzi ci o to: ...to nie plastelina tylko masa klejąca wielokrotnego użytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 UHU Patafix to zło. Za mocno trzyma. Lepszy jest szary Blu-Tack, do dostania w każdym papierniczym i hipermarkecie obok kredek i zeszytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grim Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 reggy, jakieś problemy z UHU Patafix miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 22 Listopada 2008 Share Napisano 22 Listopada 2008 Ano miałem, w porównaniu do Blu Tacka za mocno trzymał i przy naklejaniu na lżej zamocowane elementy w rodzaju narzędzi odchodził wraz z nimi. Zrywał też farbę z elementów blaszanych (nie używałem wtedy jeszcze Metal Primera Gunze). W każdym razie to moje osobiste odczucia, może trafiłem na wzmocnioną paczkę itp :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 5 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2008 Żabka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Grudnia 2008 Share Napisano 5 Grudnia 2008 ale kolor ale zapowiada się zacnie... czekam na dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 8 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2008 Mała wpadka z kolorem...hehe...może po wszystkim będzie wyglądał lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 8 Grudnia 2008 Share Napisano 8 Grudnia 2008 o kurcze jaki różowiuśki jak kruliczek przytulasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2008 ale kolor ale zapowiada się zacnie... czekam na dalsze prace Smile o kurcze jaki różowiuśki jak kruliczek przytulasek Smile Hehe miło, że się kolorki podobają A tak na poważnie, efekt końcowy będzie diametralnie inny, ale to po kolejnych krokach, na razie model w washu i czeka na pierwszy mat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Ten model do Zvezda? Jeśli tak, to skąd masz kostki do pancerza? Myślę sobie takowego zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi