makinen Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 8 godzin temu, Adamo722 napisał: To że washa mogę dać tylko w niektórych miejscach a nie po całości i nie zawsze mi wychodzi Chyba się jednak nie rozumiemy- masz masę łączonych paneli, wystających śrub i innych detali, oraz zakamarków do położenia washa i później „wyciagniecia” tego suchym pędzlem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 11 Sierpnia Autor Share Napisano 11 Sierpnia 4 godziny temu, makinen napisał: Chyba się jednak nie rozumiemy- masz masę łączonych paneli, wystających śrub i innych detali, oraz zakamarków do położenia washa i później „wyciagniecia” tego suchym pędzlem. Ja cię rozumiem ale popatrz na to zdjęcie i oryginału i oprócz niektórych paneli przód i śrub kół to go nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia Nadal się nie rozumiemy, ale ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 Sierpnia Share Napisano 11 Sierpnia 3 godziny temu, Adamo722 napisał: Ja cię rozumiem ale popatrz na to zdjęcie i oryginału i oprócz niektórych paneli przód i śrub kół to go nie widac Porównaj odległość z jakiej zrobiono te 2 zdjęcia i twojego modelu, na obu fotkach oryginału widać poszczególne panele oraz elementy kadłuba a co dostrzeżesz na twoim modelu , Tylko niektóre panele i elementy, pozostałych można tylko się domyśleć gdzie są i to przy tak dużej różnicy w odległości. Rozumiesz teraz o czym jest mowa i co sugerował ci makinen. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi