Super Moderator jawkers Napisano 25 Maja Super Moderator Share Napisano 25 Maja Witam. Jest to pierwszy ukończony przeze mnie model w dziale "Okręty, statki". Warsztat prowadziłem pod okiem doświadczonych kolegów z forum, gdyż sam jestem kompletnie zielony w tej tematyce modelarskiej. Projekt grupowy- Niemieckie Schnellboot'y 1/350 Dziękuje im za prowadzenie mnie za rękę aż do szczęśliwego ukończenia winetki Model budowało się przyjemnie. Nie cieszy mnie budowanie modeli bez podstawki, więc i tym razem podstawka musiała być. Myślę, że jak na pierwszy raz, to nie wyszło aż tak źle. Co tu się rozgadywać, zapraszam do oceny. Dziękuję 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja dobrze jest dorzuć jeszcze foto z zapałką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Maja Autor Super Moderator Share Napisano 25 Maja 2 minuty temu, M.A.V. napisał: dobrze jest dorzuć jeszcze foto z zapałką Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Maja Share Napisano 25 Maja Fajnie, że dobrnąłeś do mety i nie uciekłeś z działu, rozumISZ, kOMpielowego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 26 Maja Share Napisano 26 Maja No i bardzo dobrze że udalo Ci sie skończyć. Nie da się wszystkiego opanować za pierwszym podejściem, poza tym zawsze jest coś co można poprawić. Najważniejsza jest CHĘĆ nauczenia się, a ta wyraźnie masz. Nie bierz się tylko od razu za tego Dwusmarka, o którym wspominałeś W przypadku dynamicznej akcji, jak tutaj, warto jednak pomyśleć o jakichś figurkach, dodają życia całości. Czyli generalnie jest nieźle, bedzie nieźlej, o ile zdecydujesz sie na pozostanie w naszym bajorku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi