rudy0007 Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Świetna czterdziecha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
electromara Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca bardzo ładny model, ładnie zrobiony i ładnie sfotografowany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca Nie wiem czy pamiętacie, ale w latach 80-tych była vacuforma z P-40... Od tego czasu pozostał mi sentyment do tego typu. Tu iceman działa wprawdzie w innej skali, ale wykonanie jest świetne, inspiruje i zachęca. Bardzo ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 29 Czerwca Autor Share Napisano 29 Czerwca Dziękuję Mikołaju! Sklejanie takiej vacuformy to musiał być nie lada wyczyn skoro tak Ci zapadła w pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca To nawet nie kwestia wyczynu. Jakoś tam jako dzieciak ten model skleiłem. To jest raczej sprawa sentymentu do pewnych tematów, które wtedy działały na wyobraźnię. Zabrzmi to bumersko, ale dziś młodzi modelarze nie są w stanie zrozumieć radochy ze zdobycia zestawu do sklejania. U mnie to było kilka typów, które wtedy zdobyłem i mam nadzieję powolutku odtworzyć w nowoczesnych zestawach, ot chociażby ten P-40 z vacu (producenta nie pamiętam, ale dawali malowanie Urbanowicza ze szczęką). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 30 Czerwca Share Napisano 30 Czerwca (edytowane) Hmm..., szczęka Urbanowicza nie żart! Edytowane 30 Czerwca przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi