jawor84 Napisano 3 Czerwca Share Napisano 3 Czerwca (edytowane) Cześć, Przedstawiam mojego ostatniego ulepka, Uh-1B w barwach Royal Australian Air Force. Zestaw Italeri w skali 1/72, wzbogacony blaszkami, chyba Parta oraz własną robotą (fotele, ławeczka w przedziale transportowym, jego dach oraz jakaś drobnica). W sumie składało się go przyjemnie chociaż zajęło mi to bardzo dużo czasu (wiadomo, życie). Model mam swoje bolączki których jestem świadomy ale ogólnie jestem zadowolony Dziękuję za uwagę, można się znęcać Edytowane 3 Czerwca przez jawor84 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca podoba się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Ciekawie wygląda w tym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 4 Czerwca Share Napisano 4 Czerwca Cześć! Dla mnie oczywistością było malowanie amerykańskie, Ty poszedłeś pod prąd - i opłaciło się, wygląda bardzo dobrze. Nawet biały daszek wyszedł tak jak trzeba. Nadal czekamy na porządny zestaw "długiego" Hueya w 1:72... Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jawor84 Napisano 7 Czerwca Autor Share Napisano 7 Czerwca Dzięki za opinie. Co do malowania... To właśnie ten biały daszek mnie do niego skusił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Czerwca Share Napisano 9 Czerwca W dniu 7.06.2025 o 12:58, jawor84 napisał: Dzięki za opinie. Co do malowania... To właśnie ten biały daszek mnie do niego skusił I słusznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi