Kapitan_Kurt Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca (edytowane) Witam serdecznie, Wreszcie udało mi się przełamać prawie 10 letnią klątwę, która uniemożliwiała mi skończenie jakiegokolwiek modelu lotniczego. A tak na poważnie, chwilowe zmęczenie modelami pancernymi skutecznie zmotywowało mnie by w końcu spróbować zrobić jakiś samolot (i go skończyć). Miniatura została wykonana wprost z pudełka, jedynym dodatkiem są odgromniki. Generalnie jestem zadowolony z osiągniętego efektu, a najbardziej z tego, że model został ukończony. Co prawda nie obyło się bez paru technicznych błędów, ale dzięki temu wiem, że z samolotami trzeba delikatniej. Co do merytoryki się nie wypowiem, bo na lotnictwie się nie znam. Edytowane 12 Czerwca przez Kapitan_Kurt 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Nie wiedziałem, że i takie rzeczy potrafisz... I to jak potrafisz, bo jest naprawdę na czym oko zawiesić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 12 Czerwca Autor Share Napisano 12 Czerwca 9 minut temu, TAW napisał: Nie wiedziałem, że i takie rzeczy potrafisz... I to jak potrafisz, bo jest naprawdę na czym oko zawiesić. No ja w sumie też nie wiedziałem. Do tej pory po malowaniu następował etap pogodzenia się z porażką i samolot lądował gdzieś tam w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca (edytowane) Gratuluję, świetny migacz elegancko zmalowany, ze smakiem. Edytowane 13 Czerwca przez jachud3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca Dla takich modeli warto przełamywać pancerny ciąg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 15 Czerwca Share Napisano 15 Czerwca No wyszedł przepiękny migacz!!!! Wiem jaka to mleczarnia z niepozornym kanciastym malowaniem, daje naprawdę w kość. Jedynie ten ciemny za bardzo zielony jest. Reszta naprawdę jak koledzy powiedzieli jest na czym "oko powiesić". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 15 Czerwca Autor Share Napisano 15 Czerwca 3 godziny temu, smialus napisał: No wyszedł przepiękny migacz!!!! Wiem jaka to mleczarnia z niepozornym kanciastym malowaniem, daje naprawdę w kość. Jedynie ten ciemny za bardzo zielony jest. Reszta naprawdę jak koledzy powiedzieli jest na czym "oko powiesić". Tak ten zielony niewcelowany, ale już go zostawiłem, żeby w końcu jakiś samolot skończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Podoba mi się czystość i dokładność w tym modelu, malowany z dużym wyczuciem. Jedna rzecz: moim zdaniem za mocny wash, który trochę spłaszcza całość na tym mocno matowym wykończeniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi