Thalgonis Napisano wczoraj o 07:38 Share Napisano wczoraj o 07:38 (edytowane) Hejka, jak już robię jednego półgąsienicowca to można i drugiego Jak zwykle, „niech się mury pną do góry” Edytowane wczoraj o 07:51 przez Thalgonis 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano wczoraj o 08:26 Share Napisano wczoraj o 08:26 Chętnie popatrzę co tu się nawyprawia, bo kiedyś sam miałem go w planach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano wczoraj o 09:16 Share Napisano wczoraj o 09:16 Czym planujesz go załadować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano wczoraj o 09:59 Autor Share Napisano wczoraj o 09:59 Nie planowałem… Plandeka i tyle… To malowanie x Luftwaffe, więc może jakieś beczki (mam żywiczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano wczoraj o 17:41 Autor Share Napisano wczoraj o 17:41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano wczoraj o 18:15 Share Napisano wczoraj o 18:15 (edytowane) 9 godzin temu, Thalgonis napisał: Nie planowałem… Plandeka i tyle… To malowanie x Luftwaffe, więc może jakieś beczki (mam żywiczne) Znasz tą stronę może znajdziesz coś ciekawego ? Mercedes-Benz L4500R Maultier with spoked wheels Panzerserra Bunker http://panzerserra.blogspot.com › ... Edytowane 23 godziny temu przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi