mig Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca CR.20 - Kora Models 1/72. Dodałem pasy do fotela pilota z zapasów kalkomanii, dorobiłem zastrzały łączące kadłub z płatem, zastrzały podpierające stateczniki poziome, przerobiłem mocowanie śmigła tak aby się kręciło, skróciłem oś podwozia głównego. Dodałem naciągi i linki sterowe. Model malowany AK3, Hataka, Italeri, pędzlem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca Model wyzwanie, ale fajnie się prezentuje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca Fajny szkrabik za poprawki duże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Nie przepadam za włoszczyzną, ale ten Fiatek bardzo mi się podoba Swego czasu też zanabyłem i czeka w kolejce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Całkiem ładny szmatopłacik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi