Sasini Napisano Piątek o 10:36 Share Napisano Piątek o 10:36 Zgodnie z głosem ludu informuję o starcie sprzedaży konwersji Miga-29A. Zestaw wzbogacony bo elementy fototrafione. Skala - 1/48, dedykowane do Miga-29 GWH, cena - 60zł Zamówienia proszę składać w wiadomościach prywatnych. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano Piątek o 11:03 Share Napisano Piątek o 11:03 Dzięki Ci, bo właśnie mi chodziło po głowie, żeby sobie zrobić naszego w trochę bardziej współczenym wydaniu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan kawecki Napisano wczoraj o 05:40 Share Napisano wczoraj o 05:40 Ile ja na to czekałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano wczoraj o 09:22 Share Napisano wczoraj o 09:22 Ale jednego, dość znaczącego elementu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi