Rafał B Napisano Niedziela o 09:17 Share Napisano Niedziela o 09:17 Piękna benedyktyńska praca Podziwiam tym bardziej, iż jest to skala 1/87, czyli już nie na moje oczy. Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano Niedziela o 12:48 Super Moderator Share Napisano Niedziela o 12:48 Uwielbiam takie rzemiosło. Bardzo mi się podoba. Ukłony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano wczoraj o 18:48 Autor Share Napisano wczoraj o 18:48 Dziękuje bardzo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Zawsze u mnie były dwie pasje modelarskie: kolejnictwo HO i samoloty 1/72. Z racji wykształcenia pozostałem przy lotnictwie, ale "kolejki" nadal wywołują szybsze bicie serca. No, jak zobaczyłem Twojego Dragona to już prawie stan przedzawałowy, po prostu totalny odjazd, nie widziałem nigdy nic podobnego. Gratulacje! Zaczynam żałować wyboru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi