Jendrass1 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Sam zacząłeś, ja tylko zadałem pytanie odnośnie łopaty... jesteś nieugięty, widzę nadal nie doszedłeś do wniosku, że wystarczyło wpisać w google-grafika "TKS" i przejrzeć zdjęcia. Żyj więc w tym błogim przeświadczeniu. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 13 Marca 2009 Autor Share Napisano 13 Marca 2009 Eeee nie wiem co ten komentarz ma wspólnego do mojego cytatu, ale dobra nie dam się nabrać na 2 kolejną tępą dyskusję z Tobą bo widzę że to strata czasu... Szukasz tylko zaczepki na forach i to wszystko. Żyj więc w tym błogim przeświadczeniu. Eh... wzajemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 W dodatku jesteś bezczelny ehhh młodość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Z tego co pamiętam to sam masz Jendrass1 dwadzieścia kilka lat więc też trwa u Ciebie młodość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Z tego co pamiętam to sam masz Jendrass1 dwadzieścia kilka lat więc też trwa u Ciebie młodość Jest pewna różnica między 17 a 24 latkiem, nie uważasz ? Nie mam ochoty już się spierać z człowiekiem, któremu TKS z RPM uderzył do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Czasem nie ma różnicy między myśleniem 40 latka i 2 latka więc dopóki nie poznam Was obydwu nie rozstrzygnę czy jest róznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 13 Marca 2009 Autor Share Napisano 13 Marca 2009 Jest pewna różnica między 17 a 24 latkiem, nie uważasz ? nooo i to jaka... Normalnie nie ma co. Taki dorosły już jesteś, a po tym widać co Ci jeszcze w głowie siedzi: [...] Na prawdę Tomek wpadnij kiedyś na kielicha do Poznania [...] Tak a pro po, 20 marca 18 latkiem wiec różnica się zmniejsza, a co do bezczelności, to jestem taki w stosunku do kogoś kto jest bezczelny w stosunku do mnie, bo niby czemu ma być inaczej? Chciałem się pogodzić wcześniej, ale to olałeś i tu widać Twoją dojrzałość, nawet chyba nie znasz takiego słowa jak przepraszam. Ciężko Ci się przyznać do błędu nie? Myślisz że każdy komu coś powiesz to walnie skruchę i będzie już siedział cicho? Jeżeli tak to jesteś w błędzie, w tym momencie nie w trafiłeś na taką osobę 3 fotki na zakończenie warsztatu: Niedługo zdjęcia w galerii konkursowej. Budowa i temat zakończone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Tak a pro po, 20 marca 18 latkiem wiec różnica się zmniejsza, Kolego, to, że ty się starzejesz, nie znaczy, że reszta stoi. ))) Nawet Jendrass się robie staszy. Ja mam 25 i pół Ja i Jendrass zapraszamy każdego do Poznania na modelalskaie piwko! Ja sklejałem w wielku 7-14 lat, a potem 19-25 lat. Panowie, spokojnie. Zależy co kolega szlachcik1 chce. Czy mówimy o ocenie modelu jako modelu, to powiem, że uchwyty złe, brak szczelin obseracyjnych itp. Jak chce opinii merytorycznej, to dłuższy wywód. Ja mało kiedy krytykuje innych za modelarski poziom wykonania. szlachcik1, jeśli chcesz byś lepszy z dnia na dzień i kiedyś wszystich jakimś modelem zaskoczyć, musisz robiś pracę histocyczną i archiwalną i szukać projektów monografii i rysunków. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 14 Marca 2009 Autor Share Napisano 14 Marca 2009 Temat Jendrassa zakończyłem dziś w nocy, dobrze? Czy mówimy o ocenie modelu jako modelu, to powiem, że uchwyty złe, brak szczelin obseracyjnych itp. Rozumiem, że cała ocena modelu jako modelu obejmuje tylko złe strony? szlachcik1, jeśli chcesz byś lepszy z dnia na dzień i kiedyś wszystich jakimś modelem zaskoczyć Już kiedyś to pisałem więc przypomnę, nie chce nikogo zaskakiwać, sklejam dla siebie, a nie dla innych, a to że dziele się tym z innymi na forum to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi