Dumo Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Te drzewka psują efekt.... diorka super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Możesz jeszcze zrobić powyrywane fragmenty ziemi w miejscu gdzie czołg jechał .Będzie bardziej realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 dzieki,cos sie pomysli.dostawilem dwoch wojakow i poprawilem troche drzewko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Pień ok ale korona już mi się nie podoba. Może ją pomaluj na jakąś inną zieleń bo ta wygląda za jasno i sztucznie. Całość (z wyjątkiem drzewa) bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Cała dioramka jest fantastyczna jeśli chodzi o wykonanie ale nie podoba mi się tylko te drzewo Poprawisz je później ?? Wydaje mi się, że psuje efekt, bo diorka naprawdę sympatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Podpisuję się pod wyższymi komentarzami - świetnie wszystko wygląda, naprawdę ma klimat i wykonane jest nieźle, ale to drzewko jest jakby z innej bajki! Wymień je kiedyś przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 30 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2009 dzieki za komenty.przemalowalem troche drzewo,lepiej?jesli to nic nie dalo to sprobuje zastoswac heki-flora od kolejkarzy a jak i to nie da porzadanego efektu to pozostanie ostateczna ostatecznosc czyli kupowany gotowiec.zaczalem tez dorabiac kilka drobiazgow,dojdzie jeszcze troche narzedzi i broni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 30 Stycznia 2009 Share Napisano 30 Stycznia 2009 Lepiej ale to chyba jeszcze nie to z tym drzewem. Jak malowałeś skrzynie tzn. jakie farby itp. Ładne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 3 Lutego 2009 Autor Share Napisano 3 Lutego 2009 Witam Projek zakonczony,zapraszam do galerii viewtopic.php?t=12460 Dzieki wielkie za wszystki sugestie i pomysly ktore okazaly sie wielce pomocne oraz za zainteresowanie tematem. Jak malowałeś skrzynie tzn. jakie farby itp szkrzynia z amunicja zostala wykonana z cienkej sklejki i na to poszedl braz van dycka i siena polna z talenasa w proporcji pol na pol a nastepnie porzadnie przetara wacikeim.pozostale skrzynki mazniete przyciemnionym dunkelgelbem i na to ta sama mikstura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Dweler, jedziesz do kolejkowego na wilczą 25 i prosisz o gąbkę na siatce z falera. Powinno być. Otwierasz sobie w domu ostrożnie pudełeczko, wyciągasz fajną zawartość, uwaga będzie sie sypać. Rozkładasz i owijasz sobie tym koronę po tym jak wcześniej pozbędziesz się tego czegoś zielonego czym są owinięte gałęzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 4 Lutego 2009 Autor Share Napisano 4 Lutego 2009 spoko,tak wlasnie mialem zrobic,nawet obczajalem ten sklep.na przyszlosc tak sie zrobi aczkolwiek mam jeszcze jeden patent w zanadrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 No ja to od wakacji sie wybieram tam po ten specyfik Raz jak byłem to akurat nie było. A miałem na forum pokazać, że można z drutu samemu ładne dzeffko zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi