R_Mazzi Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Jak bym nie wiedział kto jest autorem to bym w życiu nie uwierzył, że to nie jest trzy piątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Witam! Na początk mała "skrzynka odpowiedzi":haha: Jak bym nie wiedział kto jest autorem to bym w życiu nie uwierzył, że to nie jest trzy piątka. Czyżbym był aż tak rozpoznawalny Twoja czwóreczka pochodzi pewnie z okresu, kiedy Angole dostawali w tyłek, więc takim miłym dla oka smaczkiem mógłby być jakiś "hełm typu nocnik" przewieszony gdzieś lub "artystycznie wrzucony na lampę". Rozpaćkana podczas operacji "Crusader" pod Tobrukiem. Rozważałem koncepcję z tym nocnikiem, ale jakoś się nie mogłem zdecydowć A ponieważ nieprzychodzi mi nic mądrego do głowy wrzucam chyba już ostatnie fotki do działu warsztatowego - doszła antenka i mocowania kanistrów: Jeśli nic się nie zmieni to model powędruje do galerii. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Pełen szacunek za ten model. Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 13 Marca 2009 Autor Share Napisano 13 Marca 2009 Witam! KOOOONIEEEC Dziękuję wszystkim forumowiczom którzy swoimi podowiedziami i opiniami zechcieli podzielić się w trakcie trwania budowy i co miało wpływ na wygląd końcowy modelu , jak również wszystkim tym którzy zechcieli poprostu tu zaglądnąć Zapraszam do Galerii : viewtopic.php?t=13232 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi