mart72 Napisano 11 Listopada 2009 Autor Share Napisano 11 Listopada 2009 No i przedostatnim akordem skopałem model trochę bardziej niż przewidywałem. O ile wieża wyszła całkiem przyjemnie, w sumie tak jak chciałem: to na kadłub prawdopodobnie położyłem prawdopodobnie za gruba warstwę lakieru i brzydka, chropowata faktura się zrobiła: jeszcze pigment i wizjery i do zobaczenia w galerii, hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Ale go jeszcze zmatujesz? Bo błyszczy okropnie. Poza tym przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 11 Listopada 2009 Autor Share Napisano 11 Listopada 2009 Ale go jeszcze zmatujesz? Bo błyszczy okropnie. Fakt. Do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 jak pryśniesz matem i potraktujesz model pigmentami będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 11 Listopada 2009 Autor Share Napisano 11 Listopada 2009 Poprawione: Tylko nie wiem, czy po prostu wymagał dwóch warstw półmatu, czy też wina leży w tym, że użyłem werniksu z dwóch różnych opakowań, wczoraj psikałem tym po lewej, a dziś tym po prawej: A może kwestia aero? Też dwa różne (0,2 i 0,3 mm): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 Witam ponownie i po raz ostatni w tym wątku. Kombinowałem trochę z kurzeniem: Średnio jestem zadowolony, ale nie chciałem przesadzić. Dziś fotki w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 (edytowane) I niech ktoś powie że rosyjskie czołgi są brzydkie Bardzo fajnie wyszło, ładnie i z umiarem przybrudzony. Wydaję mi się że gaski na przednich kołach napinających trochę zbyt luźno założone, na zdjęciach oryginałów wyglądają na mocniej napięte. Ale to nic. Jestem na tak Edytowane 15 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 Dzięki. Żadnych sugestii przed premierą? Choć, szczerze mówiąc, nie chce już mi się babrać z nim Wydaję mi się że gaski na przednich kołach napinających trochę zbyt luźno założone, na zdjęciach oryginałów wyglądają na mocniej napięte. Nic się z tym nie da zrobić, niestety to gumowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Dzięki. Żadnych sugestii przed premierą? Oprócz luźnych gąsienic (ale ładnie pomalowanych) chyba nic. Choć, szczerze mówiąc, nie chce już mi się babrać z nim Evil or Very Mad To nie babraj ! Fajny jest! A podstawka będzie? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 14 Listopada 2009 Autor Share Napisano 14 Listopada 2009 Galeria już jest. Zapraszam: viewtopic.php?t=17577 A podstawka będzie? Niestety nie, na razie nie bawię się w podstawki, winietki, dioramy; a) brak miejsca w domu. b) brak umiejętności. c) brak chęci . ufff... koniec. Pozdrawiam wszystkich, którzy wspomagali mnie w walce z Józikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi