Bilonzo Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Przepraszam, ale czy kolega lolek300124 nie pomylił działów z takimi pytaniami? . Tu jest galeria... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 pikna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 Takiego modelu jeszcze moje oczy nie widziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 piękne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekB Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Czy możesz podać mi jakich farb użyłeś do pomalowania tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Może takie rzeczy na PW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 nie przepadam za europejczykami, ale ta Scania jest świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekB Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Może takie rzeczy na PW ? Może jednak warto, żeby wszyscy wiedzieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Może tak może nie. Jarek maluje sprejami. A więc już nie każdy na forum będzie zadowolony ( malują aerografami). Nie mniej jednak jesteś mistrzem Spreja. I podziwiam ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JacekB Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Aha, myślałem, że malował aero. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Tak, jak koledzy pisali, to jest biały spray (Motip). Na resztę pytań odpowiedziałem w temacie warsztatowym, zachęcam do przeczytania, bo tam jest wszystko wyjaśnione: viewtopic.php?p=207383#207383 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 20 Kwietnia 2009 Share Napisano 20 Kwietnia 2009 Stanowczo brakuje czegoś nad szybą - Topline, albo nazwa firmy np. jakieś Jaro - Trans czy coś... może pomyślisz nad tym, bo taka piękna Scania w zestawie z tak piękną naczepą wygląda dość łyso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Piękny model. Trzeba by się zaopatrzyć w gablotę na ten zestaw boszkoda by było gdyby się kurzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Kwietnia 2009 Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Nad gablotką myślę intensywnie, bo u mnie to dość drogo wychodzi... Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 No teraz to mistrzostwo w pełnej krasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Maja 2009 Super Moderator Share Napisano 24 Maja 2009 Witam. Bardzo ładna Scania. Gratulacje. Może zrobisz kilka zdjęć, gdzieś w terenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mazdamer Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 JarekS scania ogólnie suuuuper ale jedna zecz mi nie pasuje mianowicie przewody do naczepy są za grube ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_C Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Sorki za odgrzanie kotleta, dawno nie zaglądałem na forum. Model przepiękny, zestaw jeszcze piękniejszy, mój faworyt pośród stada ciężarówek, które zdecydowanie dominują w dziale pojazdów cywilnych tu na forum. Chylę czoła przed autorem tego cacuszka, jest od kogo podpatrywać Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi