Thalgonis Napisano Piątek o 20:25 Share Napisano Piątek o 20:25 (edytowane) #galeria Ciałko, trochę nietypowo jak na mnie Macchi C.205 Veltro - piękny włoski myśliwiec z okresu IIWW (pierwszy oblot 1942 r.). Po wojnie „przejęły” go różne państwa regionu, w tym Egipt. Poniższy egzemplarz służył w 2 Szwadronie Egipskich Sił Powietrznych w 1948 roku. Warsztat Edytowane Piątek o 21:21 przez Thalgonis 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Piątek o 20:31 Share Napisano Piątek o 20:31 4 minuty temu, Thalgonis napisał: trochę nietypowo jak na mnie.... i bardzo dobrze ! czekam na kolejnego egzotico 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Piątek o 23:12 Share Napisano Piątek o 23:12 Fajny i nietypowy pomysł na Macchi. Nie podoba mi się tylko linia łączenia połówek kadłuba widoczna pod spodem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Fajny taki egzotyczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi