Thalgonis Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia (edytowane) #galeria Ciałko, trochę nietypowo jak na mnie Macchi C.205 Veltro - piękny włoski myśliwiec z okresu IIWW (pierwszy oblot 1942 r.). Po wojnie „przejęły” go różne państwa regionu, w tym Egipt. Poniższy egzemplarz służył w 2 Szwadronie Egipskich Sił Powietrznych w 1948 roku. Warsztat Edytowane 22 Sierpnia przez Thalgonis 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia 4 minuty temu, Thalgonis napisał: trochę nietypowo jak na mnie.... i bardzo dobrze ! czekam na kolejnego egzotico 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Sierpnia Share Napisano 22 Sierpnia Fajny i nietypowy pomysł na Macchi. Nie podoba mi się tylko linia łączenia połówek kadłuba widoczna pod spodem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Sierpnia Share Napisano 23 Sierpnia Fajny taki egzotyczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 2 Września Share Napisano 2 Września Fajny! Tylko ten szwadron, brrr. Jak w kawalerii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi