Thalgonis Napisano wczoraj o 20:25 Share Napisano wczoraj o 20:25 (edytowane) #galeria Ciałko, trochę nietypowo jak na mnie Macchi C.205 Veltro - piękny włoski myśliwiec z okresu IIWW (pierwszy oblot 1942 r.). Po wojnie „przejęły” go różne państwa regionu, w tym Egipt. Poniższy egzemplarz służył w 2 Szwadronie Egipskich Sił Powietrznych w 1948 roku. Warsztat Edytowane 23 godziny temu przez Thalgonis 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu 4 minuty temu, Thalgonis napisał: trochę nietypowo jak na mnie.... i bardzo dobrze ! czekam na kolejnego egzotico 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu Fajny i nietypowy pomysł na Macchi. Nie podoba mi się tylko linia łączenia połówek kadłuba widoczna pod spodem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Fajny taki egzotyczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi