krzychu83 Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia (edytowane) Czołem Przedstawiam model radzieckiego działa samobieżnego SU-100 w służbie Wojska Polskiego. Model to Zvezda ze zmienionymi kołami od Miniart, błotnikami Abera (tylko przednie) oraz liną Eureka XXL. Całość malowana dedykowanym zestawem 4BO od Gunze . Edytowane 25 Sierpnia przez krzychu83 26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia Świetnie zrobiony. Podoba mi się. No i u mnie masz plusa za polskie malowanie. Farbki to chyba jednak nie Gunze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia Bardzo ładnie wykonany model i subtelnie zużyty A z jakiej jednostki Ludowego Wojska Polskiego jest ten egzemplarz działa? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia Świetny, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 25 Sierpnia Autor Share Napisano 25 Sierpnia 10 godzin temu, Endrju napisał: Świetnie zrobiony. Podoba mi się. No i u mnie masz plusa za polskie malowanie. Farbki to chyba jednak nie Gunze. Dzięki, Gunze Gunze,ten zestaw: https://www.mojehobby.pl/products/CS584-Color-Modulation-Set-Russian-Green.html 6 godzin temu, Wujciobryan napisał: Bardzo ładnie wykonany model i subtelnie zużyty A z jakiej jednostki Ludowego Wojska Polskiego jest ten egzemplarz działa? Dziękuję, niestety Toro model nie podalo jednostki. Jest zdjęcie w książce Magnuskiego, ale tam też zero informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
persyMG Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia Świetny! A z bliska (detale) wygląda nawet lepiej niż z daleka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia Ale ten wyziew z wydechów realistycznie wygląda! Parę słów byś napisał co i jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 25 Sierpnia Autor Share Napisano 25 Sierpnia 25 minut temu, FAHR napisał: Ale ten wyziew z wydechów realistycznie wygląda! Parę słów byś napisał co i jak Dziękuję Okopcenia to zwykły czarny pigment na końcu "przyprawiony" odrobiną Engine oil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 25 Sierpnia Share Napisano 25 Sierpnia Bardzo ładny taki zielony. Silnik regulaminowo rzyga olejem. Rdza wyszła pierwsza klasa. Całość prezentuje się wystrzałowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 25 Sierpnia Autor Share Napisano 25 Sierpnia 6 godzin temu, robertmodelarz napisał: Bardzo ładny taki zielony. Silnik regulaminowo rzyga olejem. Rdza wyszła pierwsza klasa. Całość prezentuje się wystrzałowo. Dziękuję Robercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi