krzychu83 Napisano 24 Sierpnia 2025 Napisano 24 Sierpnia 2025 (edytowane) Czołem Przedstawiam model radzieckiego działa samobieżnego SU-100 w służbie Wojska Polskiego. Model to Zvezda ze zmienionymi kołami od Miniart, błotnikami Abera (tylko przednie) oraz liną Eureka XXL. Całość malowana dedykowanym zestawem 4BO od Gunze . Edytowane 25 Sierpnia 2025 przez krzychu83 28 1 Cytuj
Endrju Napisano 24 Sierpnia 2025 Napisano 24 Sierpnia 2025 Świetnie zrobiony. Podoba mi się. No i u mnie masz plusa za polskie malowanie. Farbki to chyba jednak nie Gunze. 1 Cytuj
Wujciobryan Napisano 24 Sierpnia 2025 Napisano 24 Sierpnia 2025 Bardzo ładnie wykonany model i subtelnie zużyty A z jakiej jednostki Ludowego Wojska Polskiego jest ten egzemplarz działa? 1 Cytuj
krzychu83 Napisano 25 Sierpnia 2025 Autor Napisano 25 Sierpnia 2025 10 godzin temu, Endrju napisał: Świetnie zrobiony. Podoba mi się. No i u mnie masz plusa za polskie malowanie. Farbki to chyba jednak nie Gunze. Dzięki, Gunze Gunze,ten zestaw: https://www.mojehobby.pl/products/CS584-Color-Modulation-Set-Russian-Green.html 6 godzin temu, Wujciobryan napisał: Bardzo ładnie wykonany model i subtelnie zużyty A z jakiej jednostki Ludowego Wojska Polskiego jest ten egzemplarz działa? Dziękuję, niestety Toro model nie podalo jednostki. Jest zdjęcie w książce Magnuskiego, ale tam też zero informacji Cytuj
persyMG Napisano 25 Sierpnia 2025 Napisano 25 Sierpnia 2025 Świetny! A z bliska (detale) wygląda nawet lepiej niż z daleka. 1 Cytuj
FAHR Napisano 25 Sierpnia 2025 Napisano 25 Sierpnia 2025 Ale ten wyziew z wydechów realistycznie wygląda! Parę słów byś napisał co i jak 1 Cytuj
krzychu83 Napisano 25 Sierpnia 2025 Autor Napisano 25 Sierpnia 2025 25 minut temu, FAHR napisał: Ale ten wyziew z wydechów realistycznie wygląda! Parę słów byś napisał co i jak Dziękuję Okopcenia to zwykły czarny pigment na końcu "przyprawiony" odrobiną Engine oil 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 25 Sierpnia 2025 Napisano 25 Sierpnia 2025 Bardzo ładny taki zielony. Silnik regulaminowo rzyga olejem. Rdza wyszła pierwsza klasa. Całość prezentuje się wystrzałowo. 1 Cytuj
krzychu83 Napisano 25 Sierpnia 2025 Autor Napisano 25 Sierpnia 2025 6 godzin temu, robertmodelarz napisał: Bardzo ładny taki zielony. Silnik regulaminowo rzyga olejem. Rdza wyszła pierwsza klasa. Całość prezentuje się wystrzałowo. Dziękuję Robercie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi