marioba Napisano Sobota o 20:33 Share Napisano Sobota o 20:33 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano Sobota o 20:35 Autor Share Napisano Sobota o 20:35 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano Sobota o 20:35 Autor Share Napisano Sobota o 20:35 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano Sobota o 20:37 Autor Share Napisano Sobota o 20:37 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano Sobota o 20:44 Autor Share Napisano Sobota o 20:44 (edytowane) Czołem Modelarze! T 72B Super Dolly Parton od Zvezdy 1/35 . Zestaw zaprojektowany i produkowany po pijaku. Składa się to słabo. Detal do d.... Dużo dorabiania, szpachlowania, kombinowania itp. Całość lepiona z dużymi przerwami jeszcze od czasu zarazy. Malowany jest akrylami Revella i Vallejo Model Color. Model prawie skończony. Galeria będzie jak wrócę z urlopu. I tyle.. Mariusz Edytowane Sobota o 20:52 przez marioba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano Sobota o 23:05 Share Napisano Sobota o 23:05 Wygląda super! Ale co ma z tym wspólnego Dolly Parton? Pozdrawiam! Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Wiem że ruska zieleń to temat na doktorat ale mam wrażenie że bardziej pasuje do polskiej pancerka. Brawa za wytrwałość w walce z materią,pozdrawiam OLO 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu Modelarski sprint jak u Bena Johsona na 100 m przez płotki. Podoba mi się pasja i poświecenię w pracy nad tym leciwym już modelem. 7 godzin temu, pmroczko napisał: Wygląda super! Ale co ma z tym wspólnego Dolly Parton? Pozdrawiam! Paweł Przód T-72 jest dopancerzony i wygląda jak obfity biust Dolly Parton. 2 godziny temu, OLO napisał: Wiem że ruska zieleń to temat na doktorat ale mam wrażenie że bardziej pasuje do polskiej pancerka. Brawa za wytrwałość w walce z materią,pozdrawiam OLO Co do zieleni to osobiście wybrał bym coś co określają jako protective green. Bardziej pasuje do współczesnych czołgów rosyjskich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 19 godzin temu Autor Share Napisano 19 godzin temu Czolem! W realu model jest bardziej zielony. Zdjęcia robione telefonem, w złym oświetleniu i dlatego może taki efekt kolorystyczny. Zdjęcie do galerii będę robił aparatem i myślę że efekt będzie inny. Sprint jest tylko w tym warsztacie. Jak napisałem, model lepię od zarazy z długimi przerwami. Tylko ci co kleili ten model, wiedzą ile k...rew, ch... i innych obrzydliwych zaklęć trzeba użyć aby coś zrobić z tego czegoś. Parę detali odpuściłem... Mariusz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Świetny model, podoba mi się. Zvezda to doskonała podstawa do dłubania, można sie wykazać jak w przypadku tego modelu widać kunszt modelarski ... Też kilka tych modeli skleiłem, przy odrobinie samozaparci i chcąc można z tego wydłubać rewelacyjny model takie jest przynajmniej moje zdanie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Pseudonim „Dolly Parton” był nieformalną nazwą armii amerykańskiej dla wariantu T-72A rosyjskiego czołgu, ponieważ jego gruby, obszerny pancerz wieży miał przypominać fizyczne atrybuty piosenkarki i aktorki Dolly Parton. Późniejsza, jeszcze mocniej opancerzona wersja czołgu, T-72BI, była nazywana „Super Dolly Parton”. T-72A z pancerzem kompozytowym Dolly Barton 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu 8 godzin temu, marioba napisał: . Jak napisałem, model lepię od zarazy z długimi przerwami. Tylko ci co kleili ten model, wiedzą ile k...rew, ch... i innych obrzydliwych zaklęć trzeba użyć aby coś zrobić z tego czegoś. Podziwiam ciebie za ,,upór,, , wytrwałość w chęci dokończenia tego ,,modelu ,, , już samo używanie nazwy najstarszego (podobno ) zawodu świata i ch... ( potocznej nazwie ) sugerują jego wartość . Co nie powinno nikogo dziwić , T-72B 3550 to jest rebox z 2018 a oparty został o model T-72A wypuszczony na rynek w październiku 2004 czyli 21 lat temu. Jaka była ich ówczesna wartość nie wspominając plastyku to każdy interesujący się modelarstwem i techniką bojową wie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 9 godzin temu Autor Share Napisano 9 godzin temu (edytowane) Czołem! 37 minut temu, bulik58 napisał: Podziwiam ciebie za ,,upór,, , wytrwałość w chęci dokończenia tego ,,modelu Jeśli jeszcze ktoś pamięta moje publikacje na tym forum (a jestem tutaj od 2008), to praktycznie każdy model jaki lepiłem to stary rupieć, będący raczej zabawką niż modelem redukcyjnym. Człowiek lepiej się bawi, mimo tego że klnie producenta i życzy mu aby nie mógł oddać moczu przez dwa tygodnie. Najważniejsza w tym jest dobra zabawa! Chociaż można i tak: Trzeba tylko uważać aby numerków nie pomylić a wszystko złoży się do kupy w trzy wieczory... Ale to też ma swój urok... Mariusz Edytowane 9 godzin temu przez marioba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi