slawek632 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Zeby troche się zrelaksowc wybrałem sobie model NIEUPORT 17 w atrakcylnym malowaniu z filmu FLYBOYS ze stajni EDKA.Co z tego wynikło zobaczcie i ocencie sami Nawiasem film bardzo mi sie podobał pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 łaaaaał... fajowy! malowanie i kalki faktycznie niezłe slinik - duuuży + ładnie pobrudzony, podoba mi się ta blacha Tylko taka jedna uwaga... jesteś pewien, że ten Nieuport z filmu miał KM na górnym płacie, a nie na kadłubie nad silnikem? dawno oglądałem więc popraw mnie, jeśli się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2008 Dzieki za pozytywna opinie,jesli chodzo o km ten jeden egzemplaz wlasnie tak miał umieszczone swoje żądło na górnym płacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 aha, jeśli tak ,to zwracam honor :P a może pokusiłbyś się o zrobienie tego czarnego Fokkerka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 9 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2008 czytasz w moich myslach mam taki zamiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 No i bardzo piękny , dla mnie nieco zbyt brudny , ale Avi pewnie będzie miał inne zdanie Tak czy inaczej PS. Miałem się doczepić do czarnych jak smoła opon , no ale to w końcu SF ... PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregor Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 ocencie sami A czemu " " , ciesz się z pięknego modelu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 Witam! Model bardzo mi się podoba, fajnie pobrudzony. Jedyna uwaga co do tła za modelem, za mało jednolite i trochę cały model gubi się na fotce.Mimo wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Czołem ;) Dobrze widzieć, że ktoś kolejny zaczął robić aparaty z drutu, szmat i sklejki Bardzo fajnie wymodelowany. Aluminium 'waliłeś' z folii czy alcladem? W kwestii pobrudzenia nie będę się wypowiadał - każdy robi jak lubi. U Ciebie wygląda to bardzo naturalnie - silniki rotacyjne pluły olejem na całego Natomiast jedna mała uwaga dotyczy śmigła - coś nie tak chyba jest pomalowane. Jakieś takie pasy ma niemal poprzeczne. Niemniej jednak nie deprecjonuje to świetnego wykonania całego modelu. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 Dziki ciesze sie ze mój ptaszek wam sie podoba.Aluminium to folia co do śmigła myśle ze następne będzie lepsze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cparty95 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Witam super model, a brudzenie pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Na samolotach się nie znam ale mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 13 Grudnia 2008 Share Napisano 13 Grudnia 2008 Witaj ! Który to model Edka ? Chciałem miec właśnie w tym malowaniu, a na samolotach z I-szej Wojny sie nie znam na tyle. Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawek632 Napisano 14 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2008 WITAJ HAMILKAR jest to model z seri LIMITED EDITIONS FLYBOYS nr katalogowy1125 NIEUPORT17 pozdrawiam i mam nadzieje ze niedłógo zobaczymy twojego latawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 14 Grudnia 2008 Share Napisano 14 Grudnia 2008 Kurna, faaajniuutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 15 Grudnia 2008 Share Napisano 15 Grudnia 2008 Hamilkar, kto szuka ten znajdzie viewtopic.php?t=10374 Modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi