Robi Napisano wczoraj o 16:32 Share Napisano wczoraj o 16:32 Witam cześć i czołem, ostatnio zdecydowałem się na ładną panterkę z tamki. Uwielbiam ten pojazd. Zrobiłem co nieco z kadłubem, podłożyłem kolor bazowy. I tak, nauczyłem się rozcieńczać farbę. Próbowałem różnych sposobów, ale ten odkryłem jakoś 15 minut temu. Ale wróćmy do modelu, żeby być na bieżąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano wczoraj o 16:36 Autor Share Napisano wczoraj o 16:36 (edytowane) Oczywiście pewnie jeszcze coś do poprawy. Kamuflaż mam już wybrany, i mam najcieńsze pędzelki jakie mojemu tacie udało się znaleźć, za co bardzo mu dziękuję. Będę się wzorował mniej więcej na tym: Edytowane wczoraj o 16:36 przez Robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Nie rozumiem logiki że najpierw malujemy później sklejamy. Jaki jest sens tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu Godzinę temu, DamianosPL napisał: Nie rozumiem logiki że najpierw malujemy później sklejamy. Jaki jest sens tego. Dzięki temu łatwiej mi jest pomalować trudno dostępne miejsca. Zresztą ja maluję pędzlem i nie mam aerografu. Dla mnie to ma duży sens, i mi pomaga w modelarstwie. Ta technika nigdy mnie nie zawiodła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi