Thalgonis Napisano 21 Września Share Napisano 21 Września Hejka, znów „nietypówka” Przyznam, że to mój pierwszy „skośnooki” więc nie ma gwarancji jak wyjdzie. Tym bardziej, że ma być w malowaniu na srebrno i z błyskawicą na ogonie (którą będę musiał wymalować sobie z maski). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Września Autor Share Napisano 26 Września (edytowane) Jak zwykle na początek kawał nikomu nie potrzebnej roboty (bo i tak nie będzie tego widać po sklejeniu) Edytowane 26 Września przez Thalgonis 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano Sobota o 19:46 Share Napisano Sobota o 19:46 Początek dobry, a że klimat japoński to chętnie popatrzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano Środa o 19:27 Autor Share Napisano Środa o 19:27 Jak pisałem wyżej, to mój pierwszy „srebrny japoniec” a także wogóle srebrne latadło Czym urozmaicić różne panele? Dysponuję metalikami: White aluminium, Steel, Chrome silver, flat Aluminium.... Dokupić coś jeszcze? To co teraz psiknięte, to Duraluminium... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 godzin temu Autor Share Napisano 16 godzin temu Urozmaiciłem trochę poszycie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, Thalgonis napisał: Urozmaiciłem trochę poszycie A srebrny ma to do siebie że obnaża bezlitośnie to i owo. To i owo znajduje się za kabina u góry i skrzydłem na dole kadłuba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi