Grzegorz Grabowski Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października (edytowane) Pod dłuższym rozbracie z modelami taka sytuacja. Czeska mutacja starej dobrej 72-ki, od Trumpetera. Dojdą jakieś blaszki, drukowane gąski i własna twórczość. I troszkę przeróbek we własnym zakresie... Edytowane 3 Października przez Grzegorz Grabowski 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 3 Października Share Napisano 3 Października 5 godzin temu, Grzegorz Grabowski napisał: Pod dłuższym rozbracie z modelami taka sytuacja. Grzegorz miło znów coś zobaczyć w twoim wykonaniu , mam nadzieję iż teraz twoja obecność będzie trwać znacznie dłużej niż rozbrat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 5 Października Autor Share Napisano 5 Października (edytowane) Walczę dalej. Nowy NSWT, do tego anteny Mastera, takie same jak w Rosomaku ( będą dwie, bo taki wariant jest możliwy i mam na to kwity). Oprócz tego rozważam zamianę gąsienic na Diehl od Ace Studio, te same co w Twardym, gdyż to też jest możliwe. Dodatkowo poprawka pokrywy silnika reszta małych duperelek i można zacząć myśleć o malowaniu. Edytowane 5 Października przez Grzegorz Grabowski 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 5 Października Share Napisano 5 Października Piękny czołg, dobra budowa Chodzą słuchy, że wkrótce pójdą na Ukrainę, a tam pewnie zmodyfikują je po swojemu i będzie wyglądał jeszcze bardziej bojowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 6 Października Autor Share Napisano 6 Października Poprawa pokrywy silnika prawie zakończona. Prawie, bo powycinać te skosy i dopasować do elementu, nie było łatwo i trochę mnie to zmęczyło. No co zrobić? Najwyraźniej czescy inżynierowie nie lubią modelarzy. Trzeba to jeszcze poszpachlować, wyszlifować i "włala". Dziś jednak już mi się nie chce. P.S. ostatnie zdjęcie obrazuje ile będzie widać tej pokrywy spod wieży. Warto było? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 6 Października Share Napisano 6 Października No na diehlah będzie wyglądał bardziej europejsko a gąski od Ace to piękna sprawa:) - polecam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano Czwartek o 13:25 Share Napisano Czwartek o 13:25 W dniu 6.10.2025 o 02:32, Grzegorz Grabowski napisał: P.S. ostatnie zdjęcie obrazuje ile będzie widać tej pokrywy spod wieży. Warto było? Sam sobie odpowiedz. Nieźle te przeróbki wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi