tornado Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Volvo Fh 16 - 520 betoniarka. Link do relacji z budowy: viewtopic.php?t=898 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Widze że rejestracyjki spasiły do niego jak w morde strzelił Przepiekny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Piękny, chociaż czyścioszek, co jeszcze cementu (zaprawy) w swych bebechach nie widział. Ciekawe jakby wyglądały obok siebie betoniarka i ten potwór do przewozy żywych zwierzątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Miodzio Jedrus fotki cos nie ostre. Proponuje zrobic fotke z jakas budowa w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 4 Września 2006 Share Napisano 4 Września 2006 Eee szkoda że już skończony ... jak pisałem bardzo ładnie wygląda model, tylko za czysty chyba, przynajniej tak mi sie zdaje .. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 4 Września 2006 Autor Share Napisano 4 Września 2006 Miodzio Jedrus fotki cos nie ostre. Proponuje zrobic fotke z jakas budowa w tle Fotki faktycznie są mało ostre, robiłem je pod słońce pod płotem pobliskiego boiska. Niechciało mi się ruszyć poszkać lepszego pleneru, ale jak zrobie podstawę przenośną do fotek modeli, to wyruszę w teren. Fliper betoniarka jest z deka przybrudzona, popatrz w relacje z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 WOW!!! Model wygląda kapitalnie PS Teraz przydałby sie krótki kurs z robienia fotek, bo ustawianie aparatu w plenerze to zupełnie inna bajka Nie wiem jak ty Torni, ale ja żeby pokazać na forum 5 fotek muszę cyknąć conajmniej 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Września 2006 Autor Share Napisano 5 Września 2006 (edytowane) Masz rację elefantes, że przydałby mi sie kurs fotograficzny. Na fotografi kompletnie nie znam się, a fotki robię zawsze aparatem ustawionym na "auto". Poza tym jest to nowy aparat i jak dotąd ze 132 stron instrukcji obsługi przeczytałem zaledwie kilka Edytowane 5 Września 2006 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Andrzejku, śledziłem relację z budowy betoniarki i wiem, że była brudzona z lekka, ale na fotkach, poza ujęciami od tyłu pojazdu, tego nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Września 2006 Autor Share Napisano 5 Września 2006 Ciekawe jakby wyglądały obok siebie betoniarka i ten potwór do przewozy żywych zwierzątek? Specjalnie dla Ciebie gulus zrobiłem tą fotkę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 O żesz Ty ... Dla mnie betoniarka już była potworem, a co dopiero teraz (jednak w oddzielnej relacji, jakoś nie dotarła do mnie wielkość trasportera). A co dopiero powiedzieć, jakby postawić przy nich jeszcze ponadgabarytową maszynę z innej relacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Tornado ja wiem ale tak z daleka to za czysto ;) ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 6 Września 2006 Share Napisano 6 Września 2006 Dla mnie kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 6 Września 2006 Share Napisano 6 Września 2006 No poprostu extra Betoniarka naprawdę super Co do brudzenia to mi się podoba, bo nie przepadam za strasznie upaćkanymi modelami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 17 Września 2006 Share Napisano 17 Września 2006 Jak zwykle ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 18 Września 2006 Share Napisano 18 Września 2006 MODEL KAPITALNY I PODOBA MI SIE FOTKA SPECJALNIE DLA GULUS-WICEPREMIER W BUDZECIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAL@mander Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Cześć , może to nie na temat ale gulus co powiesz na to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Jak zawsze ładna praca tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Września 2007 Autor Share Napisano 19 Września 2007 (edytowane) Jak wiecie (gdzieś już o tym pisałem ) wdrodze powrotnej z festiwalu w Żywcu miałem małą kraksę, w której to między innymi ucierpiał również model betoniarki. Dzisiaj skończyłem jego remont myślę, że za bardzo nie odbiega od pierwowzoru tak wygladał po kraksie: a tak po remoncie: Edytowane 30 Września 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 No widzisz Andrzeju, udało się zrobić poprawki i model nie pujdzie do kasacji , a co z Keniem K- 100 da się coś naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Września 2007 Autor Share Napisano 19 Września 2007 a co z Keniem K- 100 da się coś naprawić. Kenio narazie leży połamany, trzeba będzie dorobić kilka elementów \, które uległy zniszczeniu ale wszystko da sie naprawić, w końcu jesteśmy modelarzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Gdzieś ty go dorwał i jaka to firma. Wykonanie na wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 To samoróbka model+model i własna wyobrażnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Trzeba wielę pracy, aby w życiu do czegoś dojś Dumo, tak jak doszedł Tornado, na wysoki poziom i stopień w swoim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Września 2007 Share Napisano 19 Września 2007 Respekt dla niego ten model wymagał spoooro pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi