barszczo Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia Świetnie wygląda, bardzo lubię ten kamuflaż . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia O cholercia, bjutiful! Aż szkoda będzie brudzić. Ten przedwojenny kamuflaż to jest to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 15 Lutego Autor Share Napisano 15 Lutego Kalkomanie nałożone. Oznaczenia od LF, eksploatacja - Peddinghaus. Nakładały się przyjemnie, aczkolwiek z obu arkusików każdą kalkomanię trzeba było wycinać - ma to i "walety i zady". No, ale jest postęp i kolejny ważny etap budowy ukończony. Uprzedzając pytania, krzyże na górze skrzydeł wkleiłem zgodnie z instrukcją LF, nieco odkręcone od osi. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 15 Lutego Share Napisano 15 Lutego 4 godziny temu, Hubert Kendziorek napisał: Uprzedzając pytania, krzyże na górze skrzydeł wkleiłem zgodnie z instrukcją LF, nieco odkręcone od osi. I bardzo dobrze zrobiłeś. Sprawdziłem zdjęcia na szybko, co prawda maszyn późniejszych i pod spodem też były odchylone. Super jest ten Heniek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 15 Lutego Autor Share Napisano 15 Lutego 6 godzin temu, barszczo napisał: Sprawdziłem zdjęcia na szybko, co prawda maszyn późniejszych i pod spodem też były odchylone. O niech to szprot! Czyli z dolnymi dałem się LF zrobić w konia, też sobie teraz popatrzyłem i chyba jest klops. Tak już jednak zostanie. Dzięki za komentarz, cieszę się że się drań krzyżak podoba. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 17 Lutego Share Napisano 17 Lutego Świetne malowanie, świetne wykonanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi