barszczo Napisano 13 Stycznia Napisano 13 Stycznia Świetnie wygląda, bardzo lubię ten kamuflaż . 1 Cytuj
jachud3 Napisano 13 Stycznia Napisano 13 Stycznia O cholercia, bjutiful! Aż szkoda będzie brudzić. Ten przedwojenny kamuflaż to jest to 1 Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 15 Lutego Autor Napisano 15 Lutego Kalkomanie nałożone. Oznaczenia od LF, eksploatacja - Peddinghaus. Nakładały się przyjemnie, aczkolwiek z obu arkusików każdą kalkomanię trzeba było wycinać - ma to i "walety i zady". No, ale jest postęp i kolejny ważny etap budowy ukończony. Uprzedzając pytania, krzyże na górze skrzydeł wkleiłem zgodnie z instrukcją LF, nieco odkręcone od osi. 11 Cytuj
barszczo Napisano 15 Lutego Napisano 15 Lutego 4 godziny temu, Hubert Kendziorek napisał: Uprzedzając pytania, krzyże na górze skrzydeł wkleiłem zgodnie z instrukcją LF, nieco odkręcone od osi. I bardzo dobrze zrobiłeś. Sprawdziłem zdjęcia na szybko, co prawda maszyn późniejszych i pod spodem też były odchylone. Super jest ten Heniek . 1 Cytuj
Hubert Kendziorek Napisano 15 Lutego Autor Napisano 15 Lutego 6 godzin temu, barszczo napisał: Sprawdziłem zdjęcia na szybko, co prawda maszyn późniejszych i pod spodem też były odchylone. O niech to szprot! Czyli z dolnymi dałem się LF zrobić w konia, też sobie teraz popatrzyłem i chyba jest klops. Tak już jednak zostanie. Dzięki za komentarz, cieszę się że się drań krzyżak podoba. Pozdrawiam Hubert Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi