Bartosz Ciesielski Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada (edytowane) Fotografie z Wietnamu lata 1965-1971 pojazdy, mundury . Fotki do celów dyskusji Edytowane 10 Listopada przez Bartosz Ciesielski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada Niezły dobór materiału poglądowego. Jaki pojazd US Army MP powstanie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Listopada Autor Share Napisano 10 Listopada 4 minuty temu, Lipstein napisał: Niezły dobór materiału poglądowego. Jaki pojazd US Army MP powstanie? Na budowę czeka Ford Mutt MP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada Ten w wersji z dodatkowym dopancerzeniem po bokach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Listopada Autor Share Napisano 10 Listopada Pierwszy będzie klasyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 10 Listopada Share Napisano 10 Listopada Jaki ładny wątek, od razu musiałem tu zajrzeć! A wrzucamy foty tylko o żandarmerii wojskowej czy inne też? To ja może trochę mojego materiału zamieszczę: Ciąg dalszy za jakiś czas... Pozdrawiam! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 11 Listopada Share Napisano 11 Listopada Witam to i ja dołożę trochę zdjęć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada W dniu 10.11.2025 o 17:19, Bartosz Ciesielski napisał: Na budowę czeka Ford Mutt MP MP Ford M151 18th Military Police Brigade Allied Police. MP Army, SP Air Force 272nd MP CO 148th MP Platoon C Company, 720th MP Battalion, 89th MP Group, 18th MP Brigade 188th MP Company, 92nd MP Battalion, 89th MP Group, 18th MP Brigade A Company, 720th MP Battalion, 89th MP Group, 18th MP Brigade Bearcat 3rd Platoon, 615th MP Company, 716th MP Battalion, 89th MP Group, 18th MILITARY POLICE Brigade M151 MUTT odnowiony w USA w Polsce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada 22 godziny temu, bulik58 napisał: Warto wiedzieć, że 716 kompania żandarmerii wojskowej była odpowiedzialna za obszar chińskiej dzielnicy Sajgonu - Cho Lon - istnego siedliska Viet Congu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 13 Listopada Share Napisano 13 Listopada 34 minuty temu, pmroczko napisał: Warto wiedzieć, że 716 kompania żandarmerii wojskowej była odpowiedzialna za obszar chińskiej dzielnicy Sajgonu - Cho Lon - istnego siedliska Viet Congu. Gdzieś przewijały mi się we wspomnieniach któregoś ze żandarmów fotki z Sajgonu, i byłem nawet zdziwiony tym faktem iż na fotkach robionych z auta można było zobaczyć głównie osoby ubrane na styl chiński , oraz typowe dla nich budowle. Nie drążyłem tego tematu ale dzięki za info , człowiek uczy się całe życie ale na końcu i tak głupim umiera. Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada (edytowane) Fotki opisane jako Nevy Seal 1968 Edytowane 15 Listopada przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada Sajgon 1968 ofensywa TET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada Przepraszam, ten wątek to ma jakieś ramy, czy będziecie wklejać wszystko co Google wypluje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada 1 minutę temu, _OldMan_ napisał: Przepraszam, ten wątek to ma jakieś ramy, czy będziecie wklejać wszystko co Google wypluje ? Staram się wrzucać ciekawe fotki z wojny z Wietnamu z umundurowaniem pojazdami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 15 Listopada Autor Share Napisano 15 Listopada Khe Sanh Droga czerwonego diabła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada Czy mam kogoś pytać o zgodę na wrzucenie zdjęcie związanego z tytułem wątku ? Autor wątku ma w planie budowę modelu pojazdu z Wietnamu, więc jaki jest problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 15 Listopada Share Napisano 15 Listopada 3 godziny temu, Bartosz Ciesielski napisał: Staram się wrzucać ciekawe fotki z wojny z Wietnamu z umundurowaniem pojazdami Zapytałem, czy wątek ma jakieś ramy, czy wklejamy jak leci ? 1 godzinę temu, bulik58 napisał: Czy mam kogoś pytać o zgodę na wrzucenie zdjęcie związanego z tytułem wątku ? Autor wątku ma w planie budowę modelu pojazdu z Wietnamu, więc jaki jest problem ? Nie rozumiem z czym masz problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 16 Listopada Autor Share Napisano 16 Listopada 2 godziny temu, _OldMan_ napisał: Zapytałem, czy wątek ma jakieś ramy, czy wklejamy jak leci ? Ramy tob wojna w Wietnamie lata 60 i 70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada 12 minut temu, Bartosz Ciesielski napisał: Ramy tob wojna w Wietnamie lata 60 i 70 A można wrzucać "pojazdy" Brown Water Navy takie jak ten: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada 7 godzin temu, _OldMan_ napisał: Zapytałem, czy wątek ma jakieś ramy, czy wklejamy jak leci ? Nie rozumiem z czym masz problem ? Tego nie rozumiem ,, Przepraszam, ten wątek to ma jakieś ramy, czy będziecie wklejać wszystko co Google wypluje? ,, ,, sądzisz iż w innych wątkach autorzy zdjęć byli świadkami zdarzeń czy też wyszukali je poza nie licznymi przypadkami w sieci.? Tematem przewodnim jest wojna w Wietnamie , i to są tzw. ramy tematu P.S. Dostrzegasz różnicę we własnych zapytaniach ? Niby podobne a jednak inne zmieniające o 360 st. brzmienie i sens 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Listopada Share Napisano 16 Listopada 57 minut temu, bulik58 napisał: Niby podobne a jednak inne zmieniające o 360 st. brzmienie i sens 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano Piątek o 21:05 Autor Share Napisano Piątek o 21:05 Malunki na hełmach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Niedziela o 18:59 Share Napisano Niedziela o 18:59 Ja wiem że to miały być zdjęcia, ale podczas trałowania Jutuba wyskoczył mi taki M60 song , muszę napisać że chwyta za serce a i teledysk jest świetny , wrzucam go i myślę że szanowny Autor nie będzie mi miał tego za złe: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi