DamianosPL Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu Zielona farba na zielony plastik to sie nie trzyma kupy. A gdzie podkład? Wystarczyłby z Castoramy puszka za 15zł przynajmniej tyle dawałem kilka lat temu jak nie miałem Aero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 7 godzin temu Autor Share Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, DamianosPL napisał: Zielona farba na zielony plastik to sie nie trzyma kupy. A gdzie podkład? Wystarczyłby z Castoramy puszka za 15zł przynajmniej tyle dawałem kilka lat temu jak nie miałem Aero. no niby ta, ale to na razie jedyna zielona farba co ruską zieleń przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 godzin temu Super Moderator Share Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Robi napisał: jedyna zielona farba co ruską zieleń przypomina Każdy odcień zieleni jest dobry na ruską zieleń. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 7 godzin temu Share Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, jawkers napisał: Każdy odcień zieleni jest dobry na ruską zieleń. Też mam takie wrażenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu Na razie daję sobie spokój z podwoziem, i teraz lecimy z kadłubem. Wewnętrzna część włazu kierowcy skończona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi