Marcin M. Napisano 22 Listopada Share Napisano 22 Listopada Pierwsza figurka z tej firmy na mojej półce, na pewno nie ostatnia, bo wyroby bardzo dobre, póki są jeszcze w niektórych sklepach to korzystam i kupuję. Malowany akrylami, krzaczek od AK. Pasek do broni dorobiłem później. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 23 Listopada Share Napisano 23 Listopada (edytowane) Bardzo fajnie zmalowany. O flocie się słyszało.Nawet nie zagłębiałem się w temat nigdy.I widząc figurkę teraz wiem jakie mieli umundurowanie Edytowane 23 Listopada przez push-up78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano Piątek o 20:13 Share Napisano Piątek o 20:13 (edytowane) Brawo za temat, natomiast jesli chodzi o jakość produktów Toro to mamy zupełnie inne doświadczenia. Rozumiem, że napis na czapce to kalkomania z zestawu. Edytowane Piątek o 21:09 przez Gerd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano Piątek o 21:04 Autor Share Napisano Piątek o 21:04 47 minut temu, Gerd napisał: Brawo za temat, natomiast jesli chodzi o jakoś produktów Toro to mamy zupełnie inne doświadczenia. Rozumiem, że napis na czapce to kalkomania z zestawu. Kalkomania zestawowa, był jeszcze orzełek z blaszki, ale tuż po wycięciu przepadł. Jakość - masz na myśli odlewy? Trafiłem też na mydlane i miękkie, na szczęście z dobrym detalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano Piątek o 21:13 Share Napisano Piątek o 21:13 Tak, odlewy. Stosunek jakości do ceny wypada słąbo. Pomysły mają dobre i to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi