Marcin M. Posted November 22 Share Posted November 22 Pierwsza figurka z tej firmy na mojej półce, na pewno nie ostatnia, bo wyroby bardzo dobre, póki są jeszcze w niektórych sklepach to korzystam i kupuję. Malowany akrylami, krzaczek od AK. Pasek do broni dorobiłem później. 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted November 23 Share Posted November 23 (edited) Bardzo fajnie zmalowany. O flocie się słyszało.Nawet nie zagłębiałem się w temat nigdy.I widząc figurkę teraz wiem jakie mieli umundurowanie Edited November 23 by push-up78 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted November 28 Share Posted November 28 (edited) Brawo za temat, natomiast jesli chodzi o jakość produktów Toro to mamy zupełnie inne doświadczenia. Rozumiem, że napis na czapce to kalkomania z zestawu. Edited November 28 by Gerd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin M. Posted November 28 Author Share Posted November 28 47 minut temu, Gerd napisał: Brawo za temat, natomiast jesli chodzi o jakoś produktów Toro to mamy zupełnie inne doświadczenia. Rozumiem, że napis na czapce to kalkomania z zestawu. Kalkomania zestawowa, był jeszcze orzełek z blaszki, ale tuż po wycięciu przepadł. Jakość - masz na myśli odlewy? Trafiłem też na mydlane i miękkie, na szczęście z dobrym detalem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted November 28 Share Posted November 28 Tak, odlewy. Stosunek jakości do ceny wypada słąbo. Pomysły mają dobre i to tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts